• Usuario

Propera tercera onada: Catalunya arribarà al pic de pressió assistencial a les UCI en dies

El secretari general de Salut de la Generalitat, Marc Ramentol, admet que Catalunya arribarà al pic de pressió assistencial de la tercera onada de la pandèmia de coronavirus en les unitats de cures intensives (UCI) en els pròxims dies.

|


El secretari general de Salut de la Generalitat, Marc Ramentol, ha admès aquest dilluns que Catalunya arribarà al pic de pressió assistencial de la tercera onada de la pandèmia de coronavirus en les unitats de cures intensives (UCI) en els pròxims dies.


"Hem passat amb solvència el pic epidèmic de la tercera onada", ha celebrat Ramentol en relació a la situació epidemiològica i a el nombre de nous contagis en roda de premsa aquest dilluns al costat de el conseller d'Interior, Miquel Sàmper.


Ramentol, que ha comparegut aquest dilluns en substitució de la consellera de Salut de la Generalitat, Alba Vergés, que està en quarantena a l'ésser contacte estret d'un cas positiu, ha lamentat que el descens dels indicadors és "exasperant" per la seva lentitud.


Uci





El secretari ha destacat que aquest dilluns han rebut les prop de 65.000 dosi de la vacuna de Pfizer --tot i ha reprovat que són cinc safates menys que les compromeses-- i ha afegit que la previsió és que "en les pròximes hores" arribin les 8.500 dosis de la de Moderna.


Ramentol ha subratllat que aquest dilluns s'ha posat en marxa el nou espai satèl·lit de l'Hospital Germans Trias i Pujol de Badalona (Barcelona) com a resposta a "la necessitat d'augmentar" els llits d'UCI.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE