• Usuario

​El Hub d’Innovació en Economia Circular de Gavà finalista de la Copa España Creativa

L’espai de col·laboració publico-privada per contribuir a avançar cap al nou model econòmic opta al guardó en la modalitat de municipis de menys de 50.000 habitants.

|

El Hub d’Innovació en Economia Circular, liderat per l’Ajuntament de Gavà, és un dels 20 projectes finalistes de la Copa España Creativa, que s’atorgarà en el VII Fòrum de Ciutats i Territoris Creatius d’Espanya que tindrà lloc a Oriola (Alacant) el pròxim mes de maig.



Economiacircular


@Europapress




Aquest fòrum esdevé un espai de participació, trobada i reflexió on compartir projectes que consolidin la Xarxa de Ciutats i Territoris Creatius d'Espanya i que contribueixin a reactivar Espanya des de la capacitat de crear, innovar i construir un futur més solidari i sostenible. Aquesta nova edició, ajornada amb motiu de la pandèmia, coincideix amb un 2021 declarat per l’ONU com Any Internacional de l'Economia Creativa per al Desenvolupament Sostenible. Destaca també el 75è aniversari de la UNESCO i ONU també ajornat per a aquest 2021.


La Copa España Creativa distingeix el projecte urbà o territorial més creatiu i innovador de l'Estat espanyol. El Hub d’Innovació en economia circular ha estat seleccionat com a un dels sis finalistes dels municipis espanyols de menys de 50.000 habitants.


A més de Gavà, integren el hub municipis com Sevilla, Gijón, San Fernando, Sant Cugat, Sestao, Las Rozas i Valladolid; les entitats publico-privades Aigües de Barcelona i CETAQUA, i els organismes privats com TECH Friendly. Pretén esdevenir un espai d’intercanvi de coneixements i oportunitats de negoci que permetrà identificar projectes d’interès comú, reptes i possibilitats de finançament per al desplegament de projectes d'economia circular a nivell urbà.



Gavà, ciutat creativa


L’Ajuntament de Gavà va formalitzar la seva adhesió a la Xarxa de Ciutats i Territoris Creatius d’Espanya l’any 2016 i des de 2019 ostenta una de les vocalies de la Junta Directiva, representada per l’alcaldessa Raquel Sánchez. L’objectiu d’aquest organisme és potenciar conjuntament la creativitat collectiva a partir de la suma de creativitats individuals urbanes o territorials que afavoreixin el ressorgiment de les ciutats com a pols de creació i innovació.


Aquesta és la segona vegada en què l’Ajuntament de Gavà resulta finalista de la Copa España Creativa. A l’edició de 2018, va obtenir aquest reconeixement pel programa de participació ciutadana “Junts Fem Barri”.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE