• Usuario

Coneix les noves beques #GavàJove per a estudiants de 16 a 29 anys

El termini per presentar les sollicituds ja és obert i es perllongarà fins al 21 de juny de 2021 o fins que s'esgoti la partida pressupostària. SUBVENCIONS PER AL DESPLAÇAMENT FINS A 260 EUROSLes subvencions per al desplaçament estan destinades als i les estudiants de la ciutat, d’estudis postobligatoris d’especialitats que no es duguin a terme a Gavà, o als estudis postobligatoris en centres de la ciutat a joves que visquin en algun dels barris perifèrics del municipi. Amb aquest suport al transport, els joves es beneficiaran enguany de fins a un màxim de 210 euros, per a desplaçaments fins a la zona 1, i de fins a 260 € en cas de ser igual o superiora la zona 2.

|

S’estableixen dues línies de suport: subvencions per les despeses de desplaçament, que fomenten la mobilitat del jovent de Gavà en l’àmbit formatiu, i ajuts per a les despeses tecnològiques que fomenten l’accés digital en l’àmbit formatiu.



GAVAJOVE




En els últims anys, l'Ajuntament de Gavà ha fet possible unes polítiques de joventut fonamentades en aquest acompanyament als i les joves en el seu procés d’emancipació. Les dificultats econòmiques i socials dels i les joves per accedir als estudis postobligatoris, dificulten l’accés a l’emancipació. Així, i en el marc d’aquestes polítiques de joventut, s'ha fet especial incidència en accions que permetessin millorar el seu accés a l’emancipació i la participació.


Les bases reflecteixen dues línies de suport, unes destinades a subvencions per les despeses de desplaçament, que fomenten la mobilitat dels joves de Gavà en l’àmbit formatiu i l’altra línia, destinada a subvencions per les despeses tecnològiques que fomenten l’accés digital en l’àmbit formatiu. El termini per presentar les sollicituds ja és obert i es perllongarà fins al 21 de juny de 2021 o fins que s'esgoti la partida pressupostària. 


SUBVENCIONS PER AL DESPLAÇAMENT FINS A 260 EUROS


Les subvencions per al desplaçament estan destinades als i les estudiants de la ciutat, d’estudis postobligatoris d’especialitats que no es duguin a terme a Gavà, o als estudis postobligatoris en centres de la ciutat a joves que visquin en algun dels barris perifèrics del municipi. 



Recursos i canals d'informació als joves durant el període de confinament





Amb aquest suport al transport, els joves es beneficiaran enguany de fins a un màxim de 210 euros, per a desplaçaments fins a la zona 1, i de fins a 260 € en cas de ser igual o superior

a la zona 2. Els títols de transport que se subvencionaran són els títols personals i intransferibles del sistema tarifari integrat de l’Autoritat del Transport Metropolità.


SUBVENCIONS PER L'ADQUISICIÓ DE MATERIAL TECNOLÒGIC


Per una altra banda, se subvencionaran tauletes, ordinadors o equiparables que facilitaran la connectivitat dels i les estudiants en els seus estudis postobligatoris. Per poder sollicitar aquesta subvenció caldrà estar matriculat en un centre educatiu sostingut amb fons públics o privats. L’import màxim de la subvenció serà de 150 euros per jove i per curs escolar.


Més informació de les Beques #GavàJove i les condicions per accedir-hi a https://www.gavajove.cat/

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE