• Usuario

​Esparreguera adapta els serveis municipals a les noves restriccions

Al llarg de deu dies els equipaments esportius municipals i les pistes a l’aire lliure no supervisades queden tancades, excepte el servei de piscina de Can Pasqual i les activitats dirigides, que es faran a la plaça del Centre a Esparreguera. L’Escola Municipal de Música i Dansa i la Casa dels Mestres també suspenen les seves activitats presencials en aplicació de les noves mesures de contenció de la pandèmia

|

Al llarg de deu dies els equipaments esportius municipals i les pistes a l’aire lliure no supervisades queden tancades, excepte el servei de piscina de Can Pasqual i les activitats dirigides, que es faran a la plaça del Centre a Esparreguera. L’Escola Municipal de Música i Dansa i la Casa dels Mestres també suspenen les seves activitats presencials en aplicació de les noves mesures de contenció de la pandèmia.



Ambulatorioesparreguera




Aquest dijous 7 de gener ha entrat en vigor les noves mesures decretades pel Departament de Salut per a evitar el creixement de contagis de Covid-19, que tindran una vigència inicial de 10 dies, i comporten el tancament d’alguns equipaments i la suspensió de les activitats presencials de diferents serveis municipals. 


L’àmbit esportiu és el que es veu més afectat pel nou decret, ja que implica el tancament al públic de la sala de màquines de la Piscina Coberta de Can Pasqual, que manté però obert el servei de piscina. 



Les activitats gimnàstiques dirigides es reubicaran a la plaça del Centre per tal de poder-les desenvolupar a l’aire lliure. També queda prohibit l’ús de pistes i equipaments esportius que no estiguin supervisats. 


Les noves mesures també suposen la suspensió de l’activitat presencial a l’Escola Municipal de Música i Dansa, -que mantindrà, però, la seva activitat virtualment-, i es manté el tancament de l’activitat presencial al Centre Dual i la Casa dels Mestres, inclosos els Tallers Artístics i Culturals.

En referència a les instal·lacions i equipaments esportius a l’aire lliure, quedat prohibit l’ús d’aquells que no estiguin supervisats i que hauran de quedar tancats físicament incloent pistes i camps d’esports públics a l’aire lliure. A més, s’ajornen totes les competicions esportives a excepció de les competicions oficials d'àmbit estatal, internacional i professionals que s'han de celebrar sense assistència de públic. Sí que podrà mantenir la seva activitat l’equipament del Club Esportiu Tennis Taula Esparreguera, ja que no es troben afectats per aquestes limitacions els centres de tecnificació i rendiment esportius, tant de titularitat pública com privada, així com les installacions i equipaments esportius que hagin d’acollir entrenaments i competició professional, estatal i internacional.

L’Escola Municipal de Música i Dansa també es veu obligada la seva activitat presencial però mantindrà actives, de manera virtual, la majoria de les classes. En concret, les classes de llenguatge musical i de dansa a partir del nivell bàsic 1, així com les classes d’instrument individuals, es faran a través de videoconferència. El Centre Dual i la Casa dels Mestres mantenen la suspensió de totes les activitats que impliquen presencialitat, inclosos els Tallers Artístics i Culturals i les activitats desenvolupades per l’Associació Arc de Sant Martí i el Casal Intercultural. Les Classes d’Alfabetització i l’Espai Petits, però, podran continuar en règim de presencialitat en ser considerades activitats d'intervenció socioeducativa, així com el Servei d’Acompanyament a l’Estudi, que també manté la seva activitat.

Les noves mesures no afecten a l’Arxiu Municipal i la biblioteca Municipal L’Ateneu, que mantenen la limitació de l’aforament al 50% de la seva capacitat i segueixen sense poder acollir altres activitats culturals amb assistència de públic. Les noves mesures no afecten les activitats culturals, d’arts escèniques i musicals promogudes per l’Ajuntament d’Esparreguera tant en recintes tancats com a l'aire lliure que es poden mantenir limitant l’aforament al 50% de l’autoritzat i amb un nombre màxim de 500 persones per sala i sessió o actuació. Així mateix, també es manté l’activitat del mercat no sedentari condicionada a una reducció al 30% de la capacitat d'aforament màxim de l’espai. Els parcs i jardins municipals, així com les àrees de jocs infantils, romandran obertes fins les 8 del vespre.

Consulteu totes les restriccions al web de la Generalitat de Catalunya.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE