• Usuario

Formació en sectors estratègics per crear noves oportunitats laborals

Lluïsa Moret
Alcaldesa de Sant Boi

Fira logística acte institucional (4)
Fira logística acte institucional @Aj Sant Boi de Llobregat

El dia 19 d’octubre vam celebrar a Sant Boi la I Fira de la Logística 4.0, amb el lema ‘Connexions que mouen el món’. Administracions, empreses i centres de secundària de la ciutat –amb la presència de més de 700 joves- ens vam aplegar al parc industrial Prologis per tenir una visió propera de la situació actual i les perspectives de futur del sector de la logística, en el qual Sant Boi és referent. 

 

Es tracta d’un sector estratègic que està creixent, transformant-se i digitalitzant-se, que està definint nous perfils professionals i generant treball digne i de qualitat al nostre entorn. 

 

Aquell mateix dia vam poder signar amb la Universitat de Barcelona i amb Prologis un conveni que ens compromet a portar a Sant Boi estudis superiors orientats, justament, a formar les noves habilitats que requereix aquest sector i a nodrir les seves futures necessitats laborals -com ja fan també a la ciutat altres agents com la UNED o la Fundació Llor-.

 

La notícia d’aquest conveni històric amb la UB ens arriba tot just un mes després de l’inici del curs al nou Campus Docent del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, on s’imparteixen un grau superior en Infermeria i diversos màsters i cursos de posgrau vinculats a un altre sector cabdal per a Sant Boi com és el de salut.

 

Amb una mirada estratègica ferma i amb el treball conjunt de l’administració local, empreses del municipi i institucions de referència al país, estem aconseguint configurar una oferta que posa a l’abast dels joves de Sant Boi formació universitària i professional dual de qualitat amb bones perspectives d’ocupació a la seva mateixa ciutat.

 

La nostra aposta per bastir un ecosistema d’aliances amb els agents econòmics i socials ja està donant fruits.

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE