• Usuario

​Viu la màgia del Nadal amb més de 50 propostes al Baix Llobregat

Ja és aquí el Nadal. I un any més, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat posa en marxa al seu web la campanya ÉS NADAL guarnida de més de 50 propostes, fires i festes per a somiar i gaudir d’aquestes dates tan especials a un salt de Barcelona.

|

Gava

Parca Arquològic de Gavà


El Baix Llobregat vol compartir la il·lusió del Nadal a tothom. D’aquesta manera, al web esnadal.cat es troben activitats i propostes nadalenques per anar en família, per gaudir de la natura i l’esport, per assistir a espectacles, i per visitar indrets d’interès turístic. També es proposen restaurants i activitats gastronòmiques, allotjaments i, fins i tot, es pot reservar i comprar entrades a preus molt especials.


ACTIVITATS PLENES DE MÀGIA


Es presenta un mes de desembre molt animat al Baix Llobregat, des de la Fira de la Puríssima de Sant Boi (fins al 8 de desembre) i la Fira Avícola de la Raça Prat (del 17 al 19 de desembre), fins a l’espectacle “Un Nadal amb el Mag Lari” a La Passió d’Esparreguera (11 de desembre), el “Sona, sona la pianola”, a Cornellà el 12 de desembre, sense oblidar  o el “Pastorets cap a Betlem!, també a Castelldefels (11 de desembre). Espectacles per a tots els públics!


Tiomartorell

El gran Tió a Martorell


Per anar en família, el web proposa des d’anar a la pista de gel de Sant Vicenç dels Horts, a , visitar el Campament Oriental del Mag Maginet a Cornellà de Llobregat o el Campament dels Reis Mags d'Orient a Pallejà, participar al taller per fer un tió de Nadal a Sant Climent de Llobregat (17 de desembre), fer cagar el Tió gegant a Martorell (12 de desembre), pujar al tren de Nadal (a partir del 22 de desembre) o descarregar adrenalina als Jocs Gegants de Molins de Rei (11 de desembre).


Sjd

Centre Jujol Can Negre a Sant Joan Despí


També es podrà participar als tallers familiars d'en Fanguet als Museus d'Esplugues de Llobregat (del 28 al 31 de desembre), i també apropar-nos a la Fira de Nadal de Vallirana (4 i 5 de desembre), al Pessebre Playmobil (fins el 5 de gener) i la Fira de Nadal de Castelldefels (fins al 23 de desembre), al Mercat de Sant Nicasi de Gavà (11 i 12 de desembre), la Fira de Nadal de Begues (18 de desembre) o al Pessebre Vivent de Viladecans (del 17 al 19 de desembre), entre d’altres propostes.



Firapurisima

Fira de la Purisima a Sant Boi


A més, el Baix Llobregat convida descobrir els llocs emblemàtics de la comarca, com les Coves de Montserrat i el nucli antic medieval de Collbató, el Castell de Castelldefels i Piratia, Catalunya en Miniatura (i el seu Caçations), la Cripta Gaudí de la Colònia Güell, l'itinerari modernista Jujol a Sant Joan Despí, i la planta noble del Museu Palau Mercader de Cornellà de Llobregat, entre moltes altres propostes que trobareu al web.


I a nivell gastronòmic, la campanya de Nadal proposa menús especials als restaurants de la comarca, comprar productes de pagès del parc rural de Montserrat els dies 17 i 18 de desembre a la Fira de Nadal de Collbató, o fer unes tapes al FiraTAST de Nadal de Corbera de Llobregat el dia 11 de desembre.



Gastronomia

Proposta gastronómica al Baix Llobregat


I com no podia ser d’un altra manera, la campanya de Nadal, enguany també ve acompanyada pel sorteig d’un lot molt festiu “i suculent”, farcit de productes de proximitat i d’una escapada per a dues persones.


En definitiva, un Nadal per a somiar i gaudir al Baix Llobregat, a un salt de Barcelona.


Més info a  www.esnadal.cat


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE