• Usuario

Eduard López de Molins de Rei i Marta JIménez de Gavà s'incorporen a la Permanet d'ERC al Baix Llobregat

Aquest cap de setmana es va celebrar al centre Can Massellera de Sant Boi, el Congrés de la federació Comarcal d’ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet, amb mes de 180 assistents.

|

Ercbaix

La nova Permanent d'ERC al Baix Llobregat/ @ERCBaix


Aquest cap de setmana es va celebrar al centre Can Massellera de Sant Boi, el Congrés de la federació Comarcal d’ERC Baix Llobregat i l’Hospitalet, amb mes de 180 assistents.


El president comarcal, Joan Borràs, va explicar l’informe de presidència amb la mirada posada al 2023, encoratjant tothom a sumar i treballar per tal d’arribar a noves alcaldies i nova militància.


La secretària General Carme Rallo va explicar acuradament tota la feina feta per part de cada secretaria, i al final del seu discurs va deixar el càrrec fent un pas al costat.


Mitjançant votació es van ratificar 2 canvis entre els membres de la permanent. Entre ells Eduard Suárez de Molins de Rei entra a formar part de la permanent comarcal com a secretari d’organització, mentre Marta Jiménez de Gavà s’encarregarà de la secretària de nova ciutadania substituint la Nabila Belghanou que deixa de formar part de la permanent.


CONEIX COMITÈ PERMANENT D'ERC AL BAIX LLOBREGAT


Finalment la Permanent va quedar constituïda per:


Presidència, Joan Borràs (El Papiol), Secretaria d’Organització, Eduard Suárez (Molins de Rei),

Secretaria de Política Municipal, Miquel Solà (Collbató), Secretaria de Dones, Ainoa Olza (Torrelles de Llobregat), Secretaria de Coordinació Institucional, Marta Jiménez (Gavà), Secretaria d’Acció política i social, Andrea Martínez (Sant Boi de Llobregat), Secretaria d’Imatge i Comunicació

Sergi Seguí (Sant Just Desvern), Secretaria de Nova Ciutadania, Marta Jiménez (Gavà), Secretaria de Finances, Joan Massagué (Sant Feliu de Llobregat), Secretaria de transició ecològica, Mercè Rocas (Corbera de Llobregat) i  Secretaria de barris,Josep Maria Vilanova. (Sant Joan Despí).


Un dels punts claus de l’ordre del dia del Congrés va ser la proposta de resolució en contra de l'ampliació de l'aeroport de El Prat; que es va aprovar, amb la incorporació d'una esmena, que posava incís en la preservació de l’espai natural de La Ricarda, i en la reducció de la contaminació acústica. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE