Visita guiada gratuïta als espais naturals del delta del Llobregat de la mà del Centre d'Estudis Comarcal

|


Jornadas

@CentreEstudisComarcalBaixLlobregat


Dissabte 18 tindrà lloc al Centre d'Estudis Comarcal del Baix Llobregat la 7a Jornada de Paisatges Contemporanis amb l'objectiu de debatre al voltant de la perservació dels espais rurals i parlar de les amenaces i reptes.


En aquestes Jornadas hi haurà dues Taules Rodones. Una sota el títol "Eines pera a la perservació dels espais rurals"que comptarà amb la participació del Secretari d'Agenda Rural de la Generalitat, Oriol Anson, a més del Cap de Servei d'Infraestructura Verda de l'AMB, Raimon Roda, la gerent del Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat, Gema Francès Tudel, la membre de la Plataforma SOS Baix Llobregat, Silvia Ruiz i la tècnica d'Unió de Pagesos, Montserrat Lligadas.


Al temps en la segona Taula sota el títol de "Experiències de gestiói d'espais rurals" on participarà Enric de Rosa, tècnic del Consorci dels Espais Naturals del Delta del Llobregat, Pere Navarro, Tècnic del Banc de Terres del Parc Rural Montserrat, Sònia Cano, Tècnica de Medi Ambient de l'Ajuntament de Pallejà, Alfred March, de la Cooperativa La Rural de Collserola i Oriol Aguayo i Toni Ejarque, de la Cooperativa La Tartana de Can Bofill. 


Per participar a les Jornadas es poden apuntar aqui 


Programa3


VISITA GUIADA ALS ESPAIS NATURALS DEL BAIX LLOBREGAT


En el marc de la 7a Jornada de Paisatges Contemporanis del Baix Llobregat el Consorci per a la Protecció i la Gestió dels Espais Naturals del Delta ofereix una visita guiada gratuita, dissabte 9 d'octubre de 10 a 12:30 h.COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial