• Usuario

Alejandro Fernández: "La Ricarda no és Doñana. No cal ser un geni per arribar a aquesta conclusió"

En entrevista a El Nacional el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández ha donat el seu parer sobre l'ampliació de l'aeroport del Prat.

|

Fernandez

Alejandro Fernández líder del PPC/ @Catalunyapress


En entrevista a TVE el president del PP a Catalunya, Alejandro Fernández ha donat el seu parer sobre l'ampliació de l'aeroport del Prat. I la la postura del seu partit es defensar la tercera pista i  això comporta carregar-se la Ricarda. 


Segons Fernández "fer compatible l'ampliació de l'Aeroport del Prat amb preservar la llacuna de la Ricarda sembla que els únics que ho veuen factible són els partits del Govern, ERC i Junts".


Malgrat to ella creu que  l'impacte ecològic és relatiu donat que : "La Ricarda no és Doñana. Si el concepte fos maximalista no tindríem cap carretera a Espanya, no cal ser un geni per arribar a aquesta conclusió que on ara hi ha construcció, abans hi havia natura", en declaracions a TVE.


Fernández compara la reserva natural del riu Llobregat amb el parc nacional andalús per treure ferro a l'impacte mediambiental: "Darrere hi ha una visió ideològica com la CUP que diu que fomenta una economia especulativa".



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE