• Usuario

​Laia Sanz : "Estic molt contenta d'haver aconseguit una victòria molt lluitada"

La pilot corberenca de KH-7 guanya el primer dels tres assalts pel títol després de guanyar la prova inaugural del TrialGP d’Espanya a Pobladura de las Regueras (Lleó)

|

Laiasanz2

@LaiaSanz


Laia Sanz la pilot de KH-7 es va imposar  dissabte en la primera carrera del TrialGP d'Espanya, que va tenir lloca a la Pobladura dels Reguerons.  Sanz recupera així el lideratge del Mundial de Trial Femení i renova les opcions de conquistar el seu catorzè títol mundialista de l'especialitat a dues curses per a la conclusió del campionat -la .


Sanz solament ha comès 5 punts de penalització en aquest gir, 12 menys que la segona, la fins ara líder del mundial i màxima rival de Sanz, Emma Bristow, i 15 menys que la tercera en lliça, Berta Abellan.



Laia Sanz a afirmat : "M'he sentit molt bé. Aquest terreny sempre m'ha agradat i m'ha anat bé aquí. No és que hi hagi grans graons, però és molt tècnic, de patinar i trobar la tracció, de tenir tacte amb el gas”, ha explicat.


La segona volta, en canvi, ha estat molt més oberta i ha ofert un desenllaç que ha beneficiat els interessos de Laia Sanz. Després de protagonitzar un brillant inici, la baixllobregatina ha acusat l'esforç físic i ha acabat la primera de les dues carreres del cap de setmana amb un total de 25 punts, un menys que Abellan.


En declaracions als mitjans Laia ha afirmat: “estic molt contenta d'haver aconseguit una victòria molt lluitada. He fet una gran primera volta i he agafat molt d'avantatge, però la segona m'ha costat molt físicament, com ha vingut passant tot l'any, i també he comès un parell d'errors molt ximples. Però el que compta és el resultat, que ha estat molt positiu". 


En la segona volta no s'ha fet amb la primera posició i haurà de tornar a lluitar-la a l'encontre de Portugal.


Així s'expressava Laia en el seu twitter:






Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE