• Usuario

L'alcalde de Sant Climent demana l'ampliació del consultori mèdic al Delegat del Govern a Barcelona

Durant la reunió amb l’alcalde, s’han tractat diferents qüestions prioritàries per al municipi baixllobregatí, la majoria de l’àmbit de l’atenció a les persones, com ara l’ampliació del consultori mèdic i la creació de places de centre de dia per a gent gran. A la trobada també s’han abordat temes relacionats amb la policia local.

|


Isidre

L'alcalde, Isidre Sierra amb Toni Morralon, Delegat del Govern a Catalunya al consultori mèdic/ @AjSantCliment


L’alcalde de Sant Climent de Llobregat, Isidre Sierra, s’ha reunit aquest dimecres amb el delegat del Govern a Barcelona, Toni Morralon.


A la reunió amb l’alcalde, s’han tractat les prioritats del municipi dins l'àmbit  d'atenció a les persones, com ara l’ampliació del consultori mèdic i la creació de noves places de centre de dia per a gent gran santclimentina a més de qüestions relacionades amb les necessitats de la policia local.


Després de la sessió de treball, ambdós han visitat el consultori local i a la sala de control del nou sistema de càmeres de videovigilància que ha instal·lat l’Ajuntament a la població. Càmeres que poden detectar, mitjançant la lectura de les matrícules dels vehicles, a propietaris pressumptament involucrats en actes delictius.  


En l'encontre, l’alcalde de Sant Climent ha posat en valor la cooperació entre les diferents administracions per tal de poder portar a terme projectes conjuntament que ajudin a millorar la qualitat de vida de les persones


RODA DE CONTACTES AMB EL TERRITORI DEL DELEGAT DEL GOVERN A BARCELONA


Morralon ha iniciant  a Sant Climent de Llobregat així una ronda de contactes amb els diferents municipis de la demarcació per tal de “coordinar i acostar la gestió del Govern a la proximitat del territori i fer més fàcil la feina dels ajuntaments.”


El Delegat del Govern ha afirmat davant els mitjans de comunicació en la seva visita a Sant Climent que el sistema de videovigilància local “es tracta d’un sistema innovador que podria resultar molt útil també en altres municipis de la demarcació.”


Sistemavideovigilancia

Visita al sistema de videovigilància de Sant Climent/ @AjSantCliment

El delegat de govern territorial de la Generalitat visitarà aquest dimecres Sant Climent de Llobregat
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE