• Usuario

El CAP de Castellví reprèn el servei

El centre retorna a l’horari que tenia fins la primera quinzena del mes de juliol

|

Consultori reobert

Consultori - Aj de Castellvi @ep


El consultori mèdic de Castellví de Rosanes, situat a la plaça del poble, ja reobert des d'aquest dimecres 1 de setembre,  prestarà servei dilluns i dimecres tal com feia fins la primera quinzena de juliol en horari de 8 a 14h. Els dos dies s’ofereix servei d’infermeria i medicina i el dimecres, també d’analítiques. el consultori ja està reobert 

Demanar hora al consultori


Per rebre atenció al consultori cal demanar hora prèviament. Es pot contactar amb el telèfon 933 268 901 i també a través de l’app La meva salut i del web de l’ICS.


Recuperació progressiva del servei


El consultori mèdic de Castellví de Rosanes obria tres dies per setmana abans de la pandèmia. Al març del 2020, per la reorganització dels serveis per atendre l’emergència de la COVID-19, el consultori es va tancar i després de mesos de reivindicació tant per part de l’Ajuntament com dels veïns i veïnes, a finals de setembre del 2020 va tornar a reobrir un sol dia amb servei d’infermeria.


Al febrer d’enguany es va recuperar la consulta mèdica, però mantenint-se només un dia a la setmana de servei, i a finals del mes de maig es va ampliar el servei d’un a dos dies. Resta encara pendent, però, recuperar el nivell de servei d’abans de la pandèmia de tres dies d’obertura per setmana.


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE