• Usuario

El Cornellà Creació Fòrum torna amb la programació de quatre xerrades

Les quatre xerrades previstes per a la darrera edició s’han planificat durant la recta final d’aquest 2021

|

El cicle de conferències Cornellà Creació Fòrum reprendrà aquest setembre la programació de l’edició de 2020, la qual es va haver d’aturar per la declaració de l’Estat d’Alarma. D’aquesta manera, les quatre xerrades previstes per a la darrera edició s’han planificat durant la recta final d’aquest 2021.


La primera trobada es durà a terme el 10 de setembre, amb la convidada Marta Peirano, periodista experta en tecnologia, art digital, software lliure i cultura. La propera sessió serà el 29 d’octubre, amb Juan José Delgado, Global Chief Digital Officer d’Estrella Galicia i exdirectiu d’Amazon, amb una conferència sobre els nous models de negoci digital.


El 19 de novembre tindrà lloc un face to face entre Ana Berenguer i Manuela Carmena, sota el títol Gestió municipal. I el 17 de desembre hi haurà debat sobre emergència climàtica amb Mario Rodríguez Vargas, Mónica Araya i Mohan Munasinghe.



Creacio

@CornellàCreacióFòrum


Cornellà Creació Fòrum és una plataforma de conferències, dirigida a diferents sectors de l'economia local, que té l'objectiu de debatre i tractar temes d'actualitat. En aquesta edició de 2021 totes les cites programades s'organitzaran en L’Auditori i en horari de migdia, combinant els diferents formats del projecte: conferències, face to face i debat.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE