• Usuario

​El Consell Comarcal injecta més d'11 milions d'euros a Castelldefels, Gavà i El Papiol

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha atorgat els primers ajuts en el marc del Programa Comarcal de suport per un nou impuls econòmic i social, iniciativa dotada d’11.018.996 €. 

|

Consellcomarcalbaix

@ConsellComarcalBaixLlobregat



El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha atorgat els primers ajuts en el marc del Programa Comarcal de suport per un nou impuls econòmic i social, iniciativa dotada d’11.018.996 €. Aquesta va ser aprovada pel Ple el 22 de març de 2021, i que té com a objectiu servir de suport a les diverses accions que estan realitzant els ajuntaments de la comarca per tal de contenir els efectes devastadors de la pandèmia al Baix Llobregat, i fomentar el desenvolupament sostenible i innovador en sectors estratègic.


Pel que respecta al Programa d’Inversions, el Consell Comarcal ha aprovat l’atorgament de 601.228,00 € a l’Ajuntament de Castelldefels, per a l’adquisició d’una part de la parcel·la H2, del carrer Pietat, per a dur a terme actuacions emmarcades dins de l’Acord de Ciutat, englobades dins l’estratègia per un model urbà sostenible, àmbit d’actuació de Serveis i Habitatge per garantir l’accés als serveis essencials i reforçar les polítiques d’accés a l’habitatge per fer efectiu el dret a una vida digna. A més pel que fa al Programa Feminista, l’ajuntament de Castelldefels rebrà 56.349 € per a executar el compromisos vinculats al distintiu per la igualtat de gènere.


L ’ajuntament de Gavà rebrà 43.087,00 €, pel projecte Actuacions informatives vinculades a les mesures preventives de la COVID en la zona marítima de Gavà. 


L' ajut d' 130.998,00 €  l’Ajuntament del Papiol executarà el projecte executiu de la reurbanització del carrer Francesc Macià, tram comprès entre l’Av. de la Generalitat de Catalunya i el carrer Doctor Fleming.


MÉS DADES DEL FUNCIONAMENT D'AQUEST PROGRAMA D'AJUTS


Programa conselll

Dades estretes de la Web del Consell Comarcal del BaixLlobregat 



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE