​El Consell Comarcal injecta més d'11 milions d'euros a Castelldefels, Gavà i El Papiol

|

Consellcomarcalbaix

@ConsellComarcalBaixLlobregatEl Consell Comarcal del Baix Llobregat ha atorgat els primers ajuts en el marc del Programa Comarcal de suport per un nou impuls econòmic i social, iniciativa dotada d’11.018.996 €. Aquesta va ser aprovada pel Ple el 22 de març de 2021, i que té com a objectiu servir de suport a les diverses accions que estan realitzant els ajuntaments de la comarca per tal de contenir els efectes devastadors de la pandèmia al Baix Llobregat, i fomentar el desenvolupament sostenible i innovador en sectors estratègic.


Pel que respecta al Programa d’Inversions, el Consell Comarcal ha aprovat l’atorgament de 601.228,00 € a l’Ajuntament de Castelldefels, per a l’adquisició d’una part de la parcel·la H2, del carrer Pietat, per a dur a terme actuacions emmarcades dins de l’Acord de Ciutat, englobades dins l’estratègia per un model urbà sostenible, àmbit d’actuació de Serveis i Habitatge per garantir l’accés als serveis essencials i reforçar les polítiques d’accés a l’habitatge per fer efectiu el dret a una vida digna. A més pel que fa al Programa Feminista, l’ajuntament de Castelldefels rebrà 56.349 € per a executar el compromisos vinculats al distintiu per la igualtat de gènere.


L ’ajuntament de Gavà rebrà 43.087,00 €, pel projecte Actuacions informatives vinculades a les mesures preventives de la COVID en la zona marítima de Gavà. 


L' ajut d' 130.998,00 €  l’Ajuntament del Papiol executarà el projecte executiu de la reurbanització del carrer Francesc Macià, tram comprès entre l’Av. de la Generalitat de Catalunya i el carrer Doctor Fleming.


MÉS DADES DEL FUNCIONAMENT D'AQUEST PROGRAMA D'AJUTS


Programa conselll

Dades estretes de la Web del Consell Comarcal del BaixLlobregat COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE