• Usuario

Els pratencs Gerard Valverde i Pau Colomines escollits membres de les sectorials de JxCAT

En un comunicat JxCat El Prat ha anunciat que els  pratencs Gerard Valverde i Pau Colominas han estat escollits membres de les sectorials d’economia i ocupació i de societat digital i tecnologia respectivament, en haver superat tots dos el tall del 50%.

|

Juntsprat

Els dos elegits posant amb l'expresident Quim Torra/ @JxCatElPrat


En un comunicat JxCat El Prat ha anunciat que els  pratencs Gerard Valverde i Pau Colominas han estat escollits membres de les sectorials d’economia i ocupació i de societat digital i tecnologia respectivament, en haver superat tots dos el tall del 50%.


Aquest fet s’emmarca en el procés de desplegament territorial i sectorial de Junts per Catalunya com a força política de país. 


Els pratencs escollits han manifestat la seva voluntat de contribuir al discurs i al disseny de les polítiques econòmiques i digitals del partit amb vocació de servei i posant damunt de la taula sempre els interessos del Prat, tenint en compte que és un punt estratègic en clau econòmica i infrastructural.


En paraules de la secció local l'’elecció de les sectorials "suposa un pas endavant en l’organització i estructuració de Junts per Catalunya com a formació política tot just ara que fa un any que es va néixer com a partit". 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE