• Usuario

L'AMB inaugura el seu nou servei d'aerobús

@EP Aquest dijous 22 de juliol a les 9.30 hores, l'AMB presenta el nou servei d'Aerobús, una llançadora que connecta l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat amb el centre de Barcelona durant tots els dies de l'any.Durant el procès de millora se li han implementat diverses novetats i millores per tal de garantir una millot experiència per als usuaris.A l'acte de presentació hi assistiran el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, i el primer tinent d'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni.

|

Aerobus, autobusos a l'Aeroport de Barcelona

@EP


Aquest dijous 22 de juliol a les 9.30 hores, l'AMB presenta el nou servei d'Aerobús, una llançadora que connecta l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona- El Prat amb el centre de Barcelona durant tots els dies de l'any.


Durant el procès de millora se li han implementat diverses novetats i millores per tal de garantir una millot experiència per als usuaris.


A l'acte de presentació hi assistiran el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, i el primer tinent d'Alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni. També assistiran representants de Monbus, l'empresa operadora.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE