• Usuario

Núria Marín celebra 2 anys com a presidenta de la Diputació de Barcelona

Marín ho ha anunciat en el seu compte de Twitter en un missatge on ha afirmat que "és moment de recuperació econòmica i social" i ha apuntat que seguirà "amb el ferm compromís de fer costat als pobles i ciutats de la província". La que també és alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, va arribar al càrrec el juliol de l'any 2019.Recentment s'ha vist envoltada en una polèmica vinculada amb la corrupció en el marc del Consell Esportiu.

|

La alcaldesa de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ha abierto este martes las jornadas #L'Hospitalet 6.0

@EP


Núria Marín ha celebrat aquest diumenge el seu segon any com a presidenta de la Diputació de Barcelona. Marín ho ha anunciat en el seu compte de Twitter en un missatge on ha afirmat que "és moment de recuperació econòmica i social" i ha apuntat que seguirà "amb el ferm compromís de fer costat als pobles i ciutats de la província". 


La que també és alcaldessa de l'Hospitalet de Llobregat, va arribar al càrrec el juliol de l'any 2019.


Recentment s'ha vist envoltada en una polèmica vinculada amb la corrupció en el marc del Consell Esportiu. El 10 de desembre del 2020 va ser detinguda per una suposada trama de desviament de fons públics, juntament amb dos regidors més del PSC i un de Junts.




La jutgessa d'instrucció de l'Hospitalet de Llobregat va ser qui va investigar la presumpta malversació de fons públics i apropiació indeguda en el Consell Esportiu del municipi, i li va imputar els delictes de malversació, prevaricació, apropiació indeguda i omissió de l'deure de perseguir delictes. Tot i això, va ser posada en llibertat amb càrrecs a l'espera de declarar en seu judicial com a imputada.



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE