• Usuario

A les cinc categories nacionals de Bàsquet hi haurà representació de clubs del Baix Llobregat

Es torna a divuit equips i a un nombre parell en la segona competició del bàsquet masculí, tornant al grup únic.

|

Seleccion española baloncesto femenino

@EP


En la nova temporada es torna a divuit equips i a un nombre parell en la segona competició del bàsquet masculí, tornant al grup únic. Així ho ha decidit la Comissió Delegada de la Federación Española de Baloncesto (FEB) que ha ha configurat els equips i els grups que participaran en les diferents competicions federatives de la temporada 2021-2022 on hi haurà equips de tot el Baix Llobregat. 



La LEB Or tindrà un total de divuit equips, mentre que la LEB Plata es dividirà en dos grups amb catorze equips cada un. D’altra banda, en la categoria femenina, hi haurà la nova LF Challene (un grup únic amb setze equips) i la Lliga Femenina 2 també tindrà dos grups (amb catorze equips).


EBA: Aquest any, en el grup C de la categoria hi haurà representant quatre equips del Baix:  el CB Martorell, CB Esparreguera, BBA Castelldefels i CB Santfeliiuenc.


LF2: La categoria està format per dos grups de catorze equips. En el Grup B participará el Segle XXI d’Esplugues, Basket Almeda de Cornellà i l’Unilever Viladecans BF .


LF Challenge: Aqui trobarem aBarça CBS amb jugadores baixllobrerenques.


LEB Plata: És la tercera categoria del bàsquet masculí espanyol, amb la presència de vint-i-vuit equips, la major part d'ells amb àmplia experiència en la competició.  El CB Cornellà està enquadrant en el grup Est.


LEB Or:  Es torna a divuit equips i a un nombre parell en la segona competició del bàsquet masculí, tornant al grup únic. En aquesta categoria confirma el seu ascens el CB Prat .

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE