Martorell inaugura divendres al Muxart Espai d’Art l’exposició ‘Processos’

|


Insta5 2048x2048

Processos va més enllà d’una proposta expositiva. Es configura a partir de diverses fases que pretenen fer un seguiment de tot el que comporta el procés creatiu a partir de dues línies de treball definides.


La primera fase va tenir lloc del 7 de juny al 4 de juliol, enfocada en la recerca i l’intercanvi d’idees entre artistes. En ella, el diàleg ha estat molt present i s’ha fet èmfasi dels processos individuals i collectius dels artistes.


La segona fase, del 9 de juliol de 2021 al 9 de gener de 2022, amb els resultats artístics del procés anterior es configura l’exposició Processos amb la qual es donen a conèixer les obres realitzades i s’establirà un diàleg extern entre els participants del projecte i el públic.


Processos està comissariada per Rafa Haro i Laura Bel d’Obertencanal i podrà visitar-se al Muxart fins al 24 de setembre. Posteriorment, itinerarà a diferents centres de cultura contemporània.


Per primer cop i gràcies a aquesta iniciativa, el Muxart, Espai d’Art i Creació Contemporanis ret homenatge al seu nom convertint-se en un espai de creació artística real, un lloc on l’art contemporani hi és viu i en contínua transformació, i en què el debat i la comunicació entre artistes emergents del territori hi és pressent, destaca la comissària Laura Bel.


COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE