• Usuario

El risc de col·locar pilones a Viladecans: Agredits a cop de puny dos treballadors de la Brigada Municipal

La zona de Can Palmer de Viladecans és especialment conflictiva i es va haver de reforçar la presència policial durant uns mesos i, fins i tot, al 2014 es va produir un tiroteig entre els mateixos veïns del barri.




|

Canpalmer

Zona os es va produïr l'agressió/@CCOOViladecans 


Dilluns 28 de juny, al voltant de les 08:15h, dos treballadors municipals de la Brigada de l'Ajuntament de Viladecans que estaven realitzant les seves tasques professionals col·locant unes pilones al barri de Can Palmer (Av. Mil·lenari) , van ser increpats per veïns que els recriminaven perquè no volien que s'instal·lessin les esmentades pilones.


Els operaris segons expliquen des de CCOO "els van respondre que ells rebien ordres i que, per tant, havien de fer la seva feina" i  llavors els veïns "els agredeixen a cop de puny  i punxen amb una navalla una de les rodes del vehicle municipa"l.


Els agredits han presentat denúncia davant els Mossos d'esquadra i l'Ajuntament, "a més de presentar-ne la pròpia pels danys causats, també es personarà en la causa oberta".


Des de la Secció Sindical de CCOO, de l’Ajuntament de Viladecans es demana a l’equip de govern que “el personal municipal que hagi d’anar-hi a fer cap mena d’actuació tinguin protecció policial durant la de realització de les seves tasques professionals” i lamenten “els fets i esperem que l’Ajuntament prengui les mesures necessàries per assegurar les condicions i seguretat en el treball del seu personal.”



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE