• Usuario

Laura Redondo novament Campiona d’Espanya de Martell

L'esportista gavanenca va aconseguir un llançament de 69,96 metres, récord dels campionats nacionals a l'aire lliure

|

El récord de España de Laura Redondo lidera un histórico triunfo del Barça en la Liga Iberdrola

@EP


La gavanenca Laura Redondo va revalidar el seu títol de campiona d’Espanya de martell amb un llançament de 69,96 metres, récord dels campionats nacionals a l’aire lliure.


L’atleta del FC Barcelona, que 12 dies abans havia batut el rècord d’Espanya amb 70,66 en la final de la Lliga Iberdrola a La Nucia, es va estrenar aquí amb un nou rècord dels campionats (69,69), superant en el seu primer tir els 69.53 de Berta Castells de fa 10 anys. La gavanenca no va millorar en els quatre llançaments posteriors, però es va acomiadar amb un altre rècord de la competició (69,96) per a fer-se amb el primer títol en joc.


La capitana blaugrana va marcar diferències des del primer intent, en què va enviar l’artefacte de 4 kg fins a 69,69 metres per signar un nou rècord del campionat. Redondo va rematar la feina amb el seu últim intent de 69,96 m, en què es va quedar a les portes de tornar a trencar la barrera dels 70 metres, una fita que aquest any ja ha aconseguit tres vegades: 70,66 m a la Nucia, 70,65 m a Madrid i 70,40 m a Montijo.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE