Mossos i Policia Portuària fan un Control de residus al Port de Barcelona


Agents dels Mossos d'Esquadra conjuntament amb l'Agència de Residus de Catalunya i la Policia Portuària realitzen un control de transport de residus al Port de Barcelona.

|

PortAgents de la Unitat Regional de Medi Ambient la Regió Policial Metropolitana Sud i la Regió Policial Metropolitana de Barcelona dels Mossos, conjuntament amb inspectors de l'Agència de Residus de Catalunya i la Policia Portuària van realitzar un control de transports de residus a diferents accessos de Port de Barcelona.


L'objectiu principal d'aquest control per part dels inspectors de l'Agència de Residus de Catalunya i Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Medi Ambient va ser la vigilància i control dels trasllats de residus. Per part de la Policia Portuària es van controlar les hores de conducció i els límits de càrregues.


Com a resultat d'aquest control els agents van inspeccionar un total de 56 camions, dels qual 49 transportaven residus, i no es va detectar cap infracció a la normativa vigent per part dels Inspectors de l'Agència de Residus. La Policia Portuària va aixecar dues denúncies per diferents infraccions de trànsit.


Aquests controls es realitzen de forma conjunta per tal de garantir el correcte transport de residus en benefici del medi ambient.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE