• Usuario

ERC de Gavà valora a Pere Aragonès com a nou president de la Generalitat

El passat divendres dia 21 de maig, Pere Aragonès va ser escollit pel Parlament com a nou president de la Generalitat de Catalunya, el primer president republicà després de la restauració de la Generalitat i després de la dictadura franquista.

|

Pere Aragonu00e9s

@erc


La secció local de Gavà del grup d'Esquerra Republicana de Catalunya valora la presidencia de Pere Aragonès al front del nou govern català.


Pels d'ERC "aquesta nova legislatura, encapçalada per Esquerra Republicana de Catalunya, neix amb la voluntat de promoure els canvis socials, econòmics,... necessaris per front a una crisi sanitària, econòmica, emocional i repressiva sense precedents, amb l’objectiu de no deixar ningú enrere; ajudar la gent per fer avançar el país.


Des de la formació Republicana, afirmen que el nostre país ha de fer front a greus problemes que amenacen els drets bàsics i el benestar d’amplis sectors de la societat, com l’accés a un habitatge digne. L’ecologisme passarà a ser una prioritat indefugible davant la urgent necessitat de fer front als efectes de l’emergència climàtica.


Tanmateix, defensen la necesitat que el govern central derrogui les reformes laborals impulsades pel Partit Popular, que en paraules d'ERC, provoquen la pèrdua de llocs de treball per culpa de les grans multinacionals.


Consideren que la creació de la nova conselleria de Feminismes i Igualtat i la inclusió d’Acció Climàtica en la conselleria d’Agricultura i Alimentació son la primera prova de la nova mirada amb que el nou govern afrontara els reptes de futur amb la voluntat de transformar-nos en una societat més justa i lliure, de situar-se al costat de la gent i de posar les persones al centre".


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE