• Usuario

2a Caminada pel Treball Digne i l’Economia Social simultànea a Cornellà, el Prat i Sant Boi

CCOO del Baix Llobregat i Esperanzah organitzen la segona edició d’aquesta activitat, incorporant totes les recomanacions sanitàries, per visibilitzar els valors del treball digne i l’economia social i solidària i reivindicant la preservació del riu Llobregat i el seu entorn natural.

|

CCOO del Baix Llobregat i Esperanzah organitzen la 2a edició d’aquesta activitat, incorporant totes les recomanacions sanitàries, per visibilitzar els valors del treball digne i l’economia social i solidària i reivindicant la preservació del riu Llobregat i el seu entorn natural.


Parriu

Parc del Riu a El Prat/ @Ajuntament El Prat



La Caminada sortirà a les 9.30 hores del matí, simultàniament des de Cornellà, davant la seu de CCOO (Crta.d’Esplugues, núm.68) i a la porta del Parc del Riu, al Prat de Llobregat (ronda de Llevant s/n, al final de l’Avinguda Verge de Montserrat).  Posteriorment ambdues marxes confluiran al parc Fluvial de Sant Boi.


La segona edició de la Caminada Popular pel Treball Digne i l’Economia Social i Solidària (la primera es va organitzar l’any 2019) és una activitat reivindicativa, lúdica i de sensibilització. S’adreça a un públic divers, sense límits d’edat per donar visibilitat als valors que impliquin la ciutadania en favor d’una economia sostenible i inclusiva que combini ocupació de qualitat preservant el nostre entorn natural.

Reivindiquem

@Caminada2021





La inscripció a La Caminada dóna l’opció a aportar voluntàriament un donatiu que anirà destinat al projecte “portes del canvi” de Solidança. El projecte consta d’accions d’atenció i formació de persones migrades en situació irregular per aconseguir el seu arrelament social. 



Caminata

@Caminada2019


L’acte central un cop finalitzada La Caminada, tindrà lloc a les 10.30 hores al parc Fluvial de Sant Boi, on adreçaran unes paraules l'alcaldessa de Sant Boi, Lluïsa Moret; l’alcalde del Prat, Lluís Mijoler; Violeta Palazón en representació d’Esperanzah i Josep M. Romero, representant de CCOO. Inscripcions


Pots apuntar-te a la caminada a la seva web www.lacaminada.cat o  al correu info@lacaminada.cat

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE