Abrera comença la recollida de capsules de cafè i infusions en la Deixalleria Municipal

|

Coffee capsule 1833012 1920 900 redim enc w518 h388

@ajAbreraCada cop més, fem servir les càpsules individuals de cafè i infusions, un sistema ràpid i còmode en substitució de les formes tradicionals que s’han anat utilitzant des que el consum d’aquest producte es va fer popular. 


Aquestes càpsules, normalment d’alumini o de plàstic, són d’un sol ús i per tant cada dia en generem una quantitat important, que hem d’incorporar dins de la cadena de tractament de residus.


Què aconseguim amb aquesta mesura? D’entrada retirem de la circulació aquests elements cada cop més comuns i posem un granet de sorra més per a respectar el medi ambient


També els hi donem una segona oportunitat en poder reutilitzar els materials de les que estan fetes: el marro del cafè servirà per a fer compost, l’alumini es podrà reutilitzar per a fer noves càpsules i amb el plàstic es podran fabricar nous elements de mobiliari urbà.


La funció dels ciutadans d'Abrera és important, portanat-les càpsules a la Deixalleria Municipal.


Recordem que la Deixalleria Municipal està ubicada en el carrer de Sant Ermengol, 15, al Polígon Industrial Sant Ermengol del nostre municipi. El seu horari és de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 17 h a 19 h i dissabtes i diumenges de 10 h a 14 h.


En aquest equipament municipal realitzem una recollida selectiva de residus per la seva posterior valorització, tractament i recuperació i acull les fraccions de residus municipals per a les quals no hi ha un sistema de recollida domiciliària o uns contenidors específics al carrer. 


A la Deixalleria Municipal d'Abrera seguim estrictament una sèrie de mesures de seguretat per la prevenció i contenció de la Covid-19.


  • Els residus hauran de ser portats només per una persona
  • No es permet l’accés de més de dos usuaris alhora a la instal·lació
  • Els usuaris i usuàries han d’esperar a la porta a què l’operari els permeti passar
  • S’ha de respectar en tot moment la distància de 2 metres de separació amb altres persones
  • Ús obligatori de mascaretes
  • Recomanem l'ús de guants


COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial