• Usuario

La vaga de la neteja als centres sanitaris i sociosanitaris catalans va ser un èxit segons els sindicats

Es considera que ha estat un èxit, tot i els abusius serveis mínim establerts per la Generalitat de Catalunya, els quals hem recorregut judicialment per abusis.


|

CCOO i UGT com a convocants valoren molt positivament la vaga de neteja als centres sanitaris i sociosanitaris d’àmbit de Catalunya realitzada el 30 d’abril.  Es va produir una participació elevada per part dels treballadors de la neteja en la gran majoria dels centres sanitaris i sociosanitaris de tota Catalunya.


Es considera que ha estat un èxit, tot i els abusius serveis mínim establerts per la Generalitat de Catalunya, els quals hem recorregut judicialment per abusis.


S'ha reivindicat i exigit, la gratificació abonada al personal sanitari i sociosanitari per part de la Generalitat de Catalunya i es seguiran mobilitzant fins que siguin escoltades i complertes les reivindicacions.


"Ja n’hi ha prou de ser treballadores invisibles per a la Generalitat de Catalunya, som essencials! Ara toca complir!" -conjunt de treballadores centre sanitari. 


Hospital bellvitge


@EP


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE