L’escola Bon Soleil de Gavà guanya el primer torneig d’e-sports del Baix Llobregat

|

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha anunciatque l’escola Bon Soleil de Gavà ha resultat guanyadora del primer torneig d’e-sports del Baix Llobregat amb un total de 100 punts.


@ConsellEsportiu


El recompte de punts ha tingut en compte la participació dels equips en el torneig del videojoc Rocket League, així com la superació de reptes esportius i assistència a una formació específica sobre e-sports. Cada exercici, sumava punts, i finalment l’escola Bon Soleil ha estat la que més n’ha acumulat.


Aquest primer lloc en el recompte final, ha coincidit també amb la victòria del Bon Soleil en el partit de clausura del torneig, on els de Gavà es van imposar per 5 a 1 a l’equip Trio Calavera, provinent de l’escola Montserratina de Viladecans.


Entre els classificats, el tercer lloc va ser ocupat per l’equip Rockets Pro, i el quart pel Promase, ambdós provinents de l’escola Montserratina, que van caure durant les semifinals, que poden consultar-se en el resum del torneig.
Aquest resultat final, amb Bon Soleil com a primer classificat, representa la culminació d’un projecte que va començar al març de 2021 amb la realització d’un primer webinar sobre “Introducció al món dels e-sports per a professionals del sector esportiu i educatiu”, seguit d’una segona jornada orientada a les famílies, que es poden consultar a la pàgina web del projecte.


E-sports del Baix, aprenem com cal per jugar en digital!, “experiència satisfactòria”. Aquest primer torneig d’e-sports al Baix Llobregat, coordinat pel CEBLLOB i la plataforma d’esports digital eDojo, ha culminat amb el que les dues organitzacions han titllat d’”experiència satisfactòria, on l’objectiu de formar amb valors al voltant dels e-sports, i introduir aquesta modalitat d’oci i esport a la comarca, s’ha complert”, tal com ha afirmat Salvador Valls, president del CEBLLOB.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE