ERC demana mesures per combatre l’incivisme a la línia d’autobús GA1 de Gavà

|

El transport públic és un servei essencial per als habitants de Gavà en la seva vida quotidiana, a més que el seu ús en detriment del vehicle privat és molt important per a la reducció de la contaminació atmosfèrica.


Gavainfo

@GavaInfoA part de les línies interurbanes que connecten Gavà amb altres pobles i ciutats del Baix Llobregat i Barcelona, a Gavà tenen una línia interna d’autobús, la GA1, que connecta els diferents barris del municipi, especialment aquells que com Ca n’Espinós, La Sentiu o Gavà Mar estan allunyats del nucli urbà, entre sí. 


Malgrat que compleixen un servei essencial, a ERC-Gavà ha arribat una queixa de la secció sindical de Comissions Obreres de l’empresa Mohn en que denuncien el mal tracte que reben els conductors de la línia GA1: faltes de respecte, gent fumant dins l’autobús i, en resum, incivisme de tot tipus.


Des d’ERC-Gavà creiem que això és inadmissible i que els treballadors, més si ho són d’un servei tant important, s’han de protegir d’aquestes mostres d’incivisme, així com a la resta d’usuaris que fan un ús correcte aquesta línia.


Per tot això, des d’ERC-Gavà proposaran al proper Ple que l’Ajuntament emprengui les mesures necessàries per vigilar i perseguir les conductes incíviques dins els autobusos de la línia GA1, proporcionant als conductors els mitjans per tal que aquestes situacions no es tornin a produir.


Per ampliar aquesta informació, la regidora del grup municipal d'ERC-Gavà, Marta Jiménez, oferirà una roda de premsa aquest dimecres, 28 d’Abril, a les 13 hores, a la parada d’autobús de l’avinguda Joan Carles I tocant a la carretera de la Sentiu. @unplash

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE