• Usuario

Les Drassanes Reials de Barcelona acolliran exposicions d'art

La Sala Gran del Museu Marítim de Barcelona albergarà durant tres anys obres de grans figures de la història de l'art. La iniciativa està impulsada per la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i l'Autoritat Portuària que conformem el Consorci de les Drassanes Reials, com a clara aposta pel turisme cultural. 

|

La Sala Gran del Museu Marítim de Barcelona albergarà durant tres anys obres de grans figures de la història de l'art, començant per l'exposició dedicada a l'artista gràfic neerlandès M.C. Escher, que s'inaugurarà el pròxim 29 d'abril.



En l'acte de presentació del conveni que s'ha dut a terme el passat divendres dia 9 d'abril al Museu Marítim, el diputat de Cultura de la Diputació de Barcelona, Joan Carles Garcia Cañizares, ha manifestat que "la connotació històrica i les seves característiques arquitectòniques fan de la Sala Gran de les Drassanes una de les opcions més sòlides i extraordinàries per a l’organització d’actes culturals i aquesta proposta arriba en un moment crucial per a la reactivació de l’oferta cultural de Barcelona i la seva província". 


I ha afegit que «les exposicions es podran visitar amb totes les mesures de seguretat vigents ja que l'espai permet acollir grans esdeveniments culturals, vinculats o no al món de la mar, i s'afegeix a l'oferta del Museu Marítim que amb 80 anys d’història s’ha consolidat com a centre de referència internacional pel que fa al patrimoni i la cultura marítima».



Drassanes 1

@DiputacióBarcelona


De la seva banda el vicepresident primer de la Diputació de Barcelona i primer tinent d'alcaldia de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni, ha mostrat la satisfacció per aquest acord que «suposa un gran incentiu per a la recuperació de la ciutat i despertarà l'interès d'un gran nombre de visitants, amb especial focus cap al ciutadà local i de la resta de Catalunya i Espanya. La Sala Gran del Museu Marítim de Barcelona reuneix tots els requisits per a albergar grans exposicions itinerants, la qual cosa permetrà generar noves dinàmiques en l'entorn i promoure el nou model de turisme que volem potenciar a Barcelona».


El conveni, signat entre el Consorci de les Drassanes de Barcelona -integrat per la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament i l'Autoritat Portuària- i l’empresa especialitzada en exposicions d'art, Arthemisia – Evolucionarte, preveu que des d’aquest mes d’abril la Sala Gran aculli diverses mostres de grans figures de la història de l'art, durant els propers tres anys.


La primera d'aquestes exposicions està dedicada a l'artista gràfic neerlandès M.C. Escher i es podrà veure a partir del 29 d'abril per primer cop a Catalunya, després de visitar altres països com el Brasil, Portugal o els Països Baixos. La retrospectiva presenta les seves obres més aclamades, a més d'experiments científics, àrees de joc i activitats que ajuden a entendre l'univers creatiu de l'artista.


Drassanes 2

@DiputacióBarcelona


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE