• Usuario

Molins anima a participar en el seu 4t Concurs de Balcons Florits

Es premiarà als 2 millors balcons decorats amb xecs regals a bescanviar a l’establiment molinenc Agrollavor. El tercer premiat s’emportarà un hort vintage.

|

Enguany, Molins de Rei ha donat el tret de sortida a la quarta edició del concurs Balcons Florits. Un concurs que té com a objectiu omplir les finestres i balcons de la vila de flors durant els mesos de primavera.



Balcons


@AjuntamentMolins


En aquest certament, pot participar qualsevol persona que sigui propietària o arrendatària d’un immoble situat al municipi de Molins de Rei, amb un o més balcons susceptibles de ser decorats i visibles des del carrer, i que reuneixin les condicions necessàries per ser decorats sense que això suposi un perill per a la integrat del mateix balcó o dels vianants.


Els balcons participants han d’estar guarnits el matí del 19 d’abril, i durant la setmana del 19 al 23 d’abril el jurat farà les seves valoracions.


Les inscripcions podran formalitzar-se fins el dia 16 d’abril de 2021, mitjançant una butlleta que es podrà omplir a l’Oficina de Fira, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Molins de Rei, o via on-line des del web: www.molinsderei.cat/turisme


Es repartiran tres premis, que consistiran en xecs regal a bescanviar a Agrollavor, establiment collaborador. El primer premi és un xec regal valorat en 100€; el segon premi, xec regal valorat en 50€. I el tercer premi, un hort vintage.


El veredicte del jurat es comunicarà el dia 23 d’abril de 2021, i l’entrega de premis tindrà lloc el mateix dia a les 18.30 h, a sala La Gòtica. 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE