• Usuario

El UE Castelldefels manté la categoria i seguirà sent de Tercera

La UE Castelldefels va tancarla primera fase de la temporada 20-21, el subgrup 5A, obtenint la seva 7a victòria, al Municipal de Nou Barris, casa de la Montañesa gràcies a un gol d'Alan al límit del descans (43') .

|

Una temporada més la UE Castelldefels ha assolit el seu principal objectiu, que no és altre que el de mantenir la categoria en el seu format inicial -dos subgrups d'11 equips- propicia que, 'de facto', els 6 primers de cada grup mantinguin la categoria, i així la 6a posició final permet seguir en una lliga molt competitiva i que en la temporada 21-22 viurà  canvis substancials. 



Uecastelldefels


@UECastelldefels


En la 7a visita UEC al Municipal de Nou Barris en partit de Tercera, Miki Carrillo va presentar dues novetats a l'onze inicial  contra la Pobla de Mafumet, caient-ne Ferreira i Pedro Bilbao en detriment de Vives i Kevin Díaz. 


Segons expliquen a la crónica del Partit la UE Castelldefels el partit va arrencar amb ritme i un Castelldefels 'endollat', i el 4' Serrat Susí va anul·lar el que hagués estat el matiner 0-1, obra de Kike Ramírez, per un fora de joc força dubtós. La 'Monta', però, va respondre bé i així entre el 10' i el 25' aproximadament, i esperonat un públic, que ahir tornava a omplir les graderies, es va fer amb el control davant un Castelldefels incòmode, un xic ansiós i cada cop més imprecís. 


La pilota no durava als peus del UE Castelldefels i encara que sense perill, eren els de Calderé els que sovintejaven les nostres rodalies tal i com demostren els diferents intents llunyans de Ion Vázquez (8' i 14'), molt actiu, o una prometedora incursió de Joshua repel.lida per la defensa (17'), sempre o gairebé sempre en accions nascudes del talent superior de Joan Verdú. 


El punt àlgid del patiment visitant als primers 45' va arribar al 21', quan una falta servida per Verdú, carril esquerre, va ser enviada de cap al fons de la xarxa per Dani Ruiz, anul.lant el col.legiat el gol per fora de joc.



Superada la mitja hora, l'equip hi va posar un xic més de 'pausa', allargant les 'possessions', com diríem al bàsquet, i això va redundar en major presència en camp barceloní, destacant la notable feina d'un Kike Ramírez que, movent-se amb intel.ligència entre línies, va ser capaç de generar futbol, sempre amb criteri. 


Al 31' Marimon, amb un potent cop de cap 'marca de la casa' va enviar fregant el travesser un córner servit des de l'esquerra per Vives; al 37' Kike Ramírez, amb un sorprenent xut des de 'casa seva' (més enllàde 35 metres), derivat del refús d'una falta lateral, va estavellar la bimba a la 'creueta' amb Nil superat, i a la tercera, com diu la dita, va anar la vençuda. 


Al 42', un nou córner executat per Vives, aquest cop des de la dreta, va acabar en fantàstic cop de cap en planxa de Marimon, aturada espectacular de Nil i rematada de mitja xilena d'Alan, qui amb habilitat i rapidesa va enviar la bimba al fons de la xarxa en estètica maniobra. El primer gol del fantàstic defensor d'El Papiol en el que portem de 20-21 arribava en el millor moment possible. Al descans, 0-1.


Després del merescut descans, el segon acte va arrencar amb un tó força similar a l'inici dels 45' precedents, amb un Castelldels que semblava decidit a pressionar una mica més amunt per a dificultar les evolucions locals, feina que en alguns casos va generar recuperacions més prometedores que no pas perilloses en zones properes a l'àrea barcelonina. Kevin Díaz (47' i 53') en va ser el protagonista.


Dani Ruiz (50') -xut desviat després d'una notable passada interior de Verdú- i Joshua (57') -llençament creuat atrapat amb seguretat per Valle, van ser els primers en provar fortuna per part d'una Monta que a còpia d'intensitat incomodava molt una UEC que no trobava els espais que la cada cop més desguarnida línia defensiva local, per pura lògica, deixava. Els de Calderé hi anaven amb tot.


El nivell de patiment visitant va anar 'in crescendo' amb el decurs dels minuts, avisant Dani Ruiz (66') amb una volea, a servei novament de Verdú, lleugerament desviada per sobre del travesser. Marimon (68'), enviant a la part superior del travesser un llençament de falta, va tenir el 0-2 en el primer xut castelldefelenc entre pals de la represa, però l'ansiada xarxa de la tranquil.litat no va arribar i els locals van seguir insistint amb determinació fins a fregar l'empat al 74'. 


Una falta lateral servida amb molta qualitat i un gran colpeig tancat amb cama esquerra per part de l'andorrà Marc García, es va estavellar a la fusta, refusant la bimba la defensa blava sobre la línia i quan la pilota ja era a punt de travessar-la. Els jugadors i la parròquia local van protestar el 'gol fantasma', però ni Serrat Susí ni l'assistent que cobria l'atac barceloní van considerar que la bimba hagués sobrepassat del tot la ratlla decisiva.


Més enllà d'un parell d'intents de Ion Vázquez (86') i Lele (93'), segurament l'ocasió més clara de la recta final va ser pel nostre equip, en una contra d'Aitor Serrano, part esquerra, amb centrada final que Kike Ramírez (84'), de cap, no va poder enviar per poc al fons de la xarxa.


Al final, i superat un llarg afegit de 6 minuts, la UE Castelldefels va acabar ratificant una victòria que el situa entre els 6 primers del #Subgrup5A, assegurant així la permanència, un curs més, a la Tercera Divisió


FITXA TÈCNICA

Nou Barris, 600 espectadors


CF MONTAÑESA: Nil; Joshua, Soriano (Marc García, 55') (Aleix Lage, 78'), Bidari (Omar Hayek, 46'), José Santos (Lele, 74'), Ion Vázquez, Omar Balde, Verdú, Pedro García, Álex Alba i Dani Ruiz


UE CASTELLDEFELS: Adri Valle; Juanito, Marimon, Cañaveras, Alan, Guillem Hernández, Joel Coch, Vives (Ferreira, 61'), Fran Orellana (Fabregat, 81'), Kike Ramírez (Pedro Bilbao, 90') i Kevin Díaz (Aitor Serrano, 61')


Àrbitre: SERRAT SUSÍ; TG: Joshua, José Santos, Pedro García, Soriano, banqueta Monta // Alan, Guillem Hernández, Kevin Díaz i Pedro Bilbao

Gol: 0-1: ALAN (43')

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE