• Usuario

353.610 vehículos han salido del área metropolitana de Barcelona

Unos 353.610 vehículos han salido del área metropolitana de Barcelona desde el jueves a las 15 horas hasta este viernes a la misma hora.
|

Unos 353.610 vehículos han salido del área metropolitana de Barcelona desde el jueves a las 15 horas hasta este viernes a la misma hora.


Transit




@Transit


Des de dijous han sortit de l’àrea metropolitana de Barcelona 353.610 vehicles, per tant, s’hauria complert la previsió d’entre un mínim de 331.700 vehicles i un màxim de 377.000. Aquesta xifra de sortida representa un 6,2% menys respecte a la Setmana Santa 2019 i un 19,3% menys respecte a fa dues setmanes.


La via que ha concentrat més volum de trànsit aquest matí ha estat l’autopista AP-7 on hi ha hagut retencions tant en el seu tram nord: fins a 19 km d’aturades intermitents entre Santa Perpètua de Mogoda i Cardedeu; com en el seu tram sud: 7 km entre Martorell i Gelida i també 3 km de cues a Castellbisbal i 2 km a la Pobla de Montornès.


Una altra via que ha presentat complicacions al llarg de tot el matí ha sigut la C-17, on unes obres que tallaven un carril a Tagamanent en sentit nord han provocat fins a 14 km de cues des d’Aiguafreda. A més quan s’han retirat les obres un vehicle s’ha avariat en el mateix punt i també ha provocat restriccions de circulació. A la mateixa C-17 hi ha hagut cues també a Parets en un tram de 9 km i a Ripoll en un tram de 2 km.


A més, a la C-35/ C-65 hi ha hagut fins a 15 km entre Maçanet i Llagostera en direcció a la costa i a la C-32 sud fins a 13 km entre Sant Boi i Castelldefels en sentit sud. També a la C-32 nord hi ha hagut un tram de 10 km de circulació intensa amb aturades a Mataró.

A la C-16 s’han fet cues de fins a 9 km a Cercs en sentit nord i a l’N-340 hi ha hagut retencions en un tram de 6 km al Vendrell  i 4 km a l’Arboç en sentit Tarragona.


A més, també hi ha hagut problemes viaris a la C-33 a Parets, a la C-37 a la Vall d’en Bas, a la C-55 a Castellgalí, C-15 a Torrelavit, C-60 a la Roca del Vallès  o a la C-31 a Viladecans, entre d’altres.



Sinistralitat Setmana Santa


Pel que fa a la sinistralitat, des del començament del dispositiu especial de Setmana Santa, el passat  divendres 26 de març a les 15.00 h, no hi ha hagut cap víctima mortal per sinistre de trànsit a la xarxa viària interurbana de Catalunya.


L’SCT demana màxima atenció durant la conducció, evitar distraccions i respectar les normes de circulació per la seguretat de tothom a les carreteres, sobretot de cara a l’operació retorn d’aquesta Setmana Santa que tindrà lloc des de les 12 h del diumenge 4 d’abril fins a les 22 h de Dilluns de Pasqua dia 5. En aquest període s’estima que retornin a Barcelona i a la seva àrea metropolitana entre un mínim de 514.800 vehicles i un màxim de 585.000


Dispositius policials


En aquesta segona fase de la Setmana Santa, els Mossos d'Esquadra mobilitzen fins a dilluns que ve 1.428 efectius, que estableixen aquests dies 1.070 controls en vies principals i secundàries. En concret, hi ha 259 controls d'alcoholèmia i drogues, 219 per a distraccions, 198 d'ús d'elements de seguretat passiva, 150 de velocitat, 132 per a motocicletes i 112 de transport.



Nissis


Dispositiu de Mossos/@Mossos


A més, els Mossos, al costat de les policies locals, protecció civil i agents rurals, es despleguen també pels parcs naturals per evitar aglomeracions i que es respectin les restriccions pel coronavirus.






Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE