• Usuario

VIDEO. Els restaurants del Baix Llobregat ofereixen menús i plats amb verdures del Parc Agrari

A les portes de la Setmana Santa, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat vol dona un nou impuls a la gastronomia de la comarca i presentar-la com un important reclam per atraure al públic de proximitat.

|

A les portes de la Setmana Santa, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat vol dona un nou impuls a la gastronomia de la comarca i presentar-la com un important reclam per atraure al públic de proximitat. I amb aquest objectiu, s’ha rodat un nou vídeo-spot de 45 segons on es mostra tota aquesta varietat, i la gran qualitat que ofereixen més de mig centenar de xefs del Collectuy Sabors de l'Horta del Baix Llobregat, apassionats de la terra i del producte que els ofereix el seu entorn, especialment el Parc Agrari comarcal.







"Per als que estimen la terra i el producte de proximitat, per als vegetarians i vegans, per als carnívors, per als amants dels arrossos, o dels plats de la mar o de la muntanya, per als que busquen racons romàntics o amb vistes… per a tothom", remarquen des del Consorci de Turisme.


Aquesta campanya és una nova acció impulsada pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, en el marc del Pla d’Accions 2021, que inclou tot un seguit de projectes per a reactivar i impulsar el sector turístic de la comarca.


El Baix Llobregat ofereix 50 propostes per gaudir en Setmana Santa

El Baix Llobregat ofereix 50 propostes per gaudir en Setmana Santa
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE