• Usuario

El proper 30 d'abril hi haurà una vaga de neteja als hospitals catalans

Les netejadores denuncien que se senten invisibles davant la Generalitat de Catalunya i reivindiquen l’essencialitat de la seva feina en la lluita contra la covid-19

|

Les netejadores dels hospitals catalans denuncien "que se senten invisibles davant la Generalitat de Catalunya i reivindiquen l’essencialitat de la seva feina en la lluita contra la covid-19"


Interinoshospitalsanitarios


@EP



En una assemblea conjunta de delegades i delegats de la UGT i CCOO al sector de la neteja dels centres hospitalaris, celebrada aquest dilluns, ha acordat convocar vaga per al proper divendres 30 d’abril, amb afectació en tots els centres hospitalaris de Catalunya. 


L’aturada serà d’una hora per torn i anirà acompanyada de concentracions i manifestacions en tots els centres.


Les delegades i delegats de la neteja de la UGT i CCOO "reivindiquen i exigeixen la gratificació que va rebre el personal sanitari i sociosanitari, ja que consideren que també son treballadores i treballadors de primer línia en la lluita contra la covid-19. El col·lectiu reclama deixar de ser invisible per a l’administració i reivindica l’essencialitat de la seva feina". 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE