• Usuario

Nous contenedors d'obertura amb targeta als habitatges de La Miranda-Canigó de San Just Desvern

A partir del 24 de març al vespre, els contenidors de matèria orgànica de la zona de La Miranda-Canigó a San Just Desvern, passaran a obrir-se amb targeta. 

|

L'ajuntament de Sant Just Desvern, implanta un nou sistema de recollida de residus domiciliaris. Els contenidors de matèria orgànica de La Miranda-Canigó s’afegeixen als de la fracció resta i, a partir del próxim 24 de març al vespre, només es podran obrir amb la targeta que s’ha lliurat al veïnat de la zona. 


Fins ara, 710 habitatges han recollit la seva targeta, el que representa un 76% del total d’habitatges de La Miranda-Canigó, on s'ha dut a terme la prova pilot del nou model. Les veïnes i veïns que encara no tinguin la targeta han d’adreçar-se al servei de residus a través del telèfon 635 86 52 85 o del correu electrònic residus@santjust.cat.


Contenidors Sant Just Desvern 28

@SantJustDesvern


Amb la implantació dels contenidors de matèria orgànica amb obertura amb targeta es completa la primera fase del nou sistema de recollida de residus domiciliaris, que ha tingut lloc a La Miranda-Canigó. Els contenidors amb obertura amb targeta s’aniran implantant progressivament a la resta de zones del municipi, amb campanyes informatives prèvies al repartiment de targetes.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE