• Usuario

L'AP-7 i l'AP-2 serà gratuïta a partir de l'1 de setembre

A partir del pròxim 1 de setembre es liberalitzaran les autopistes de peatge AP-7, des de Tarragona a la Jonquera, i AP-2, des de Saragossa al Vendrell (Tarragona)

|

A partir del pròxim 1 de setembre es liberalitzaran les autopistes de peatge AP-7, des de Tarragona a la Jonquera, i AP-2, des de Saragossa al Vendrell (Tarragona), una notícia que el Gremi de Transports i Logística de Catalunya, adherit a Cecot, ha rebut amb satisfacció, ja que totes dues vies són utilitzades massivament pels transportistes en direcció a la frontera francesa.



Peajeap7 1


@EP


El ministre de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, José Luis Ábalos, ho va confirmar al Senat que ambdues autopistes seran gratuïtes una vegada vencin les seves concessions en resposta a la pregunta del senador d'ERC Jordi Martí que plantejava al ministre la necessitat de concretar la manera de finançar la conservació i manteniment de les dues vies a partir de l'1 de setembre.


En la seva resposta, el ministre va indicar que una vegada vençudes les concessions a l'AP-7 i AP-2, totes dues autopistes quedaran lliures de pagament, afirmant que "l'agost de 2021 es donarà pas a una nova xarxa viària molt més equitativa, més igualitària, més justa entre usuaris i territoris". No obstant això, Ábalos deixa oberta la porta a estudiar com han de finançar-se en el futur el manteniment i la renovació de la xarxa viària espanyola, encara que sense definir cap posició sobre aquest tema.


La Federació Nacional d'Associacions de Transportistes d'Espanya (Fenadismer), de la què forma part el Gremi de Transports i Logística de Catalunya, calcula que l'eliminació de peatges el 2021 suposarà l'estalvi d'uns 1.900 euros anuals per vehicle.

Comentarios

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE