• Usuario

Els Mossos detenen un home per furtar 31 mòbils d'una entitat bancària on treballava en manteniment

L'autor dels fets havia aconseguit 18.400 euros per la venda.Finalment, els investigadors van detenir el 3 de març l'home com a presumpte autor d'un delicte continuat de furt i, posteriorment, l'arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs.

|

Els Mossos d'Esquadra de la Unitat Regional de Policia Administrativa (URPA) de la Regió Policial Metropolitana Sud van detenir,  un home de nacionalitat espanyola, de 44 anys i veí de la comarca de l'Anoia, com a presumpte autor d'un delicte continuat de furt.



Teléfono móvil


@EP


La investigació es va iniciar quan agents de la URPA van fer inspeccions administratives a empreses de compravenda i van detectar diverses compres de terminals mòbils a un mateix particular.


Les comprovacions posteriors van permetre detectar que tres d'aquests telèfons mòbils havien estat denunciats com a sostrets per diferents oficines d'una mateixa entitat bancària de l'àrea metropolitana de Barcelona. Tots els telèfons denunciats anaven destinats a clients de les respectives oficines.


Els investigadors van aconseguir identificar el presumpte autor dels furts, un treballador de manteniment de les oficines que, beneficiant-se de les tasques assignades i fent ús d'una clau mestra, aprofitava les feines a l'interior de les oficines per sostreure, al descuit, els terminals mòbils.


La persona investigada havia sostret 31 telèfons mòbils, precintats i de gamma alta, amb un valor de 35.000 euros i posteriorment, els havia venut, entre el mes d'abril de 2018 i el març de 2020 a un establiment de compravenda de Cornellà de Llobregat. L'autor dels fets havia aconseguit 18.400 euros per la venda.


Finalment, els investigadors van detenir el 3 de març l'home com a presumpte autor d'un delicte continuat de furt i, posteriorment, l'arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE