Nous ajuts municipals per a projectes culturals i centres de formació artística de Sant Boi

|

L'Ajuntament ha obert una nova convocatòria d'ajuts destinats al sector cultural de Sant Boi. L'acció s'inscriu en el pla de xoc que des de l'inici de la pandèmia dona suport a la reactivació social i econòmica de la ciutat i als sectors més afectats per les mesures de contenció.Concert


@Concert a Sant Boi


La nova convocatòria, oberta fins al 31 de març, compta amb una dotació inicial de 19.000 euros i preveu com l'anterior dues línies de subvenció adreçades, per una banda, a les escoles i acadèmies de formació artística i, per l'altra, a la realització de nous projectes culturals amb impacte social i econòmic a la ciutat. En una primera convocatòria, l'estiu passat, l'Ajuntament ja va concedir ajuts per un valor global de 31.000 euros.Les activitats culturals s'han mantingut quan les dades epidemiològiques ho han permès i, sobretot, s'han buscat alternatives virtuals a les programacions festives i culturals habituals del municipi.


A més, en tot moment s'han invertit recursos per encarregar productes culturals a operadors locals i s'ha prioritzat la contractació de persones de Sant Boi vinculades al sector creatiu i a les professions que en depenen. Gràcies a aque st criteri, el 90% de les despeses facturades pel Departament de Cultura de l'Ajuntament durant l'any 2020 van tenir com a destinatàries persones, entitats o operadors amb seu fiscal a la ciutat.


El sector cultural també ha pogut beneficiar-se de les convocatòries del Programa Futur, que promovia actuacions de digitalització i diversificació de negocis, entre altres.

COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial