• Usuario

Els espigoladors arriben al barri de Sant Andreu

La Fundació Espigoladors i el districte de Sant Andreu han impulsat una iniciativa per recollir els fruits dels tarongers que hi ha a l’entorn de la plaça de les Palmeres per tal de promoure l’alimentació saludable i donar feina a persones de collectius vulnerables.

|

25 voluntaris del barri de Sant Andreu de Palomar s’han aplegat per espigolar els tarongers dels carrers de Coroleu, el d’Abat Odó, el de Castellbell i el de Bascònia del districte de Sant Andreu. Ammb els 800 kg de fruits collits elaboraran melmelada.



Espigolar


@Betevé



La Fundació Espigoladors i el districte de Sant Andreu han impulsat aquesta iniciativa per recollir els fruits dels tarongers que hi ha a l’entorn de la plaça de les Palmeres per tal de promoure l’alimentació saludable i donar feina a persones de collectius vulnerables . 


El producte que sorgeixi d’aquest voluntariat servirà per a entitats socials que donen accés a una alimentació saludable a persones amb situació de vulnerabilitat i és una prova pilot per recuperar i transformar la taronja amarga de carrer, dins el programa Barcelona Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible 2021. 


Abans de produir la melmelada les taronges aniran a una escola del barri on mitjançant un procés participatiu, es decidirà a quina entitat anirà destinat el producte final.  I es distribuirà una vegada que l’Agència de Salut Pública de Barcelona l'hagi analitzat.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE