• Usuario

14F. Manifest de cristians a favor de Salvador Illa com a president de la Generalitat

"La trajectòria de Salvador Illa", afirmen els sotasignants "avala la seva actitud fonamental de servei a la comunitat, expressant així el compromís moral que acompanya la seva fe cristiana".

|

"La trajectòria de Salvador Illa", afirmen els sotasignants "avala la seva actitud fonamental de servei a la comunitat, expressant així el compromís moral que acompanya la seva fe cristiana".



El candidato del PSC a las elecciones catalanas, Salvador Illa.


Salvador Illa en un míting/ @EP


Els 125 signants, cristians de diverses procedències i denominacions, han elaborat un manifest per donar suport a Salvador Illa com a president de la Generalitat a les eleccions que s'han de celebrar aquest diumenge. 


En el seu escrit a més afirmen "les properes eleccions al Parlament de Catalunya són una oportunitat pel redreçament del nostre país contra la decadència, fruit d'una desena d'anys de governs independentistes i de decisions completament errònies. La pandèmia que vivim des de fa un any posa encara més de manifest la necessitat de canviar de prioritats, posant en primer lloc la lluita per la salut pública, per la justícia social i pel redreçament econòmic. Alhora, aquest canvi ha de propiciar un nou temps per al diàleg, la reconciliació i un nou acord per reforçar el nostre autogovern".


Al capdavant del canvi hi ha Salvador Illa, afirmen "el candidat del PSC, que ha demostrat en aquest últim any no tan sols una ferma actitud contra la pandèmia, sinó també una forma d'exercir la política tan difícil de veure com necessària: respectant i reconeixent els encerts dels adversaris, treballant en equip, o desenvolupant de facto un model federal de la gestió sanitària".


La trajectòria de Salvador Illa avala segons aquests cristins "la seva actitud fonamental de servei a la comunitat, expressant així el compromís moral que acompanya la seva fe cristiana".


I afegeixen "no hi ha una sola manera d'entendre el compromís polític dels cristians, ni una sola formació que el representi. Però sí que hi ha molts cristians que veiem en la figura de Salvador Illa i en la seva proposta pel futur de Catalunya una plasmació dels valors que ens alimenten: el compromís amb les persones, especialment les més vulnerables, l'esperança en un país reconciliat, amb horitzons compartits, i una manera de fer política que faci del diàleg, l'entesa i el respecte el seu fonament. Per tot això, demanem el vot perquè Salvador Illa sigui el proper president de la Generalitat de Catalunya".




Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE