• Usuario

14F.  Pel Jovent Republicà de Gavà ERC representa la política útil per tots els joves catalans

El Jovent republicà encarem aquestes eleccions amb el lema: "prenem el relleu per avançar".

|

En paraules del Joven Republicà de Gavà "la crisi sanitària, econòmica i social de la COVID-19 va irrompre a casa nostra enmig d'una crisi democràtica provocada per la repressió de l'Estat espanyol contra la societat catalana. Aquesta repressió ja compta amb més de 2.850 represaliats per defensar no només la independència de Catalunya o el dret a l'autodeterminació sinó coses tan bàsiques com el dret a manifestació i la llibertat d'expressió".


Prenenrelleu


@JoventRepublica


Des de el Jovent republicà encaren " aquestes eleccions amb el lema: "prenem el relleu per avançar". Perquè en la situació actual el jovent de les crisis no es pot permetre no tenir un projecte per avançar. Avançar en l'exercici del dret a l'autodeterminació que ens portarà a la República catalana i guanyar la lluita contra la repressió amb una llei d'amnistia. Malgrat això, no podem deixar de banda l'emergència social que travessa el nostre país. Les catalanes i els catalans no hem d'escollir entre lluitar per la independència o lluitar pels drets socials".


Segons el seu parer "som el motor de canvi al país i ho hem demostrat amb la rebaixa del 30% dels preus universitaris per fer més accessibles els estudis superiors a les classes treballadores, però la nostra lluita no acaba aquí. Hem de seguir treballant en el camp de l'emancipació, hem de lluitar amb molta més força contra la precarietat i l'atur juvenil, hem de garantir el dret a l'habitatge i l'accés universal a l'educació, que ha de ser en català".


Així afirmen que "nosaltres posem al centre els drets de les persones d'arreu del país, treballem des del carrer i les institucions per erradicar les violències masclistes, lgtbifòbiques, racistes i feixistes i promovem l'equilibri territorial coma millor manera de combatre l'emergència climàtica".






Ara toca segons els joves d'ERC de Gavà" que l'independentisme d'esquerres guanyi per governar el país i plantar cara a l'extrema dreta, per lluitar contra les desigualtats agreujades per la crisi de la COVID-19 i perquè s'afronti d'una vegada el conflicte polític obert amb l'Estat espanyol. Ha arribat l'hora que el projecte d'alliberament nacional i justícia social que defensem des de fa 90 anys assumeixi la responsabilitat de governar el país". 

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE