Viladecans presta enguany el Cúbic a Ses Majestats d'Orient

|

Els Reis de l'Orient han demanat prestat a Viladecans l'edifici Cúbic com a espai central de regals, que, a aquestes alçades d'any, ja és gairebé ple. Si es vol descobrir com és el primer Magatzem Reial de Viladecans, els nens i nenes de la ciutat i les seves famílies s'hi poden apropar del 2 al 4 de gener a la tarda. Des de la porta tindran l'ocasió de veure com els i les ajudants de Ses Majestats s'organitzen perquè ningú es quedi sense regal amb tota la feinada que arriben a fer. Cal recordar que és molt important respectar la distància i la resta de mesures de seguretat per evitar contagis per la COVID-19.


REYESMAGOS

VEURE ELS REIS AMB CITA PRÈVIA AL PARC DE LA MARIA


A més d'aquest magatzem per a ajudants dels Reis, el coronavirus ha fet que aquest any els Reis s'hagin hagut d'organitzar d'una altra manera per poder saludar els infants de Viladecans. 


L'escenari clau d'aquest any és el parc de la Marina, espai en què se celebrarà el dia 5 de gener una cavalcada estàtica que permeti controlar l'accés de persones i garantir la distància de seguretat. D'11 a 14 i de 16 a 21 hores Ses Majestats tindran installades les seves carrosses en aquest espai del municipi. Per amenitzar la cua s'han organitzat diversos espectacles d'animació.


Més tard, llançaran tres petards d'avís perquè els nens i nenes se'n vagin a dormir i així puguin començar a repartir els regals per tota la ciutat. És important recordar que tots els infants han de posar en un lloc visible el seu fanalet perquè els Mags puguin arribar a cada casa amb més facilitat.


Per poder veure als Reis d'Orient presencialment cal demanar cita prèvia (a partir del 2 de gener, en l'apartat de Nadal del web municipal: www.viladecans.cat/nadal). Les entrades seran per grups (màxim de 6 persones i màxim de 2 adults) i només per a famílies amb infants. 


Es podrà accedir a la cavalcada estàtica des de l'avinguda del Segle XXI, cantonada amb l'avinguda de la Marina, i cal ser allà 30 minuts abans de l'hora reservada amb el comprovant de l'entrada. 


Caldrà seguir les recomanacions de l'organització, portar la mascareta ben posada i respectar la distància de seguretat entre grups.COMENTAR

Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR COIGES GLOBAL BUSINESS SIGLO XXI SL
Mapa Web Aviso legal Cookies Consejo editorial
AMIC CLABE