• Usuario

JxCAT activa el seu suport al comerç local al Baix Llobregat

Junts per Catalunya Baix Llobregat ha organitza una campanya de suport al comerç local dels municipis de la comarca.

|

En les últimes dues setmanes, des de JxCat s’han distrubuit pels principals carrers comercials dels municipis del Baix Llobregat, com  Sant Boi, Cornellà, El Prat, Castelldefels, Gavà, Begues, El Papiol, Sant Vicenç dels Horts, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Olesa, Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat o Esplugues,els cartells recordant la importància del consum local.



Consumjxcat


Fotografies de la campanya en suport del comerç de proximitat al Baix Llobregat/ @jxcat


El comerç de proximitat en paraules de JxCat "reforça l'ocupació local i fomenta l'activitat emprenedora fent més atractius els barris en els quals es troben". 


A més un comerç de proximitat també "afavoreix els productes fabricats o cultivats en un entorn proper, la qual cosa redueix doblement la nostra petjada ecològica. Per una banda no hem de fer grans desplaçaments per comprar-los i, per altra banda, ens abastim de productes que no han fet

grans recorreguts en vaixell o avió i  no provoquen grans consums d'energia i tampoc causen fortes emissions de gasos d'efecte hivernacle".


Per tot això des de JxCat al Baix Llobregat animen als "consumidors, a influir en l'economia de les nostres ciutats i optar per l'oferta d'aquests establiments que ajuden a generar riquesa al nostre entorn. En comptes d'optar pel consum massiu i descontrolat, podem triar aquests comerços, en què la sostenibilitat, la proximitat i la qualitat juguen un paper protagonista".


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE