• Usuario

Maria Miranda:" Queremos estar al lado de la ciudadanía. Barrio a barrio en Castelldefels"

Maria Miranda, juntament amb la resta de l'equip del govern municipal, posa en marxa la iniciativa de proximitat “L'alcaldessa als barris” amb l'objectiu d'apropar l'Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat. 

|

L’alcaldessa de Castelldefels, Maria Miranda, juntament amb la resta de l'equip del govern municipal, posa en marxa la iniciativa de proximitat “L'alcaldessa als barris” amb l'objectiu d'apropar l'Ajuntament a la ciutadania i establir vies de diàleg amb el veïnat que permetin fer avançar el municipi a l'alçada de les necessitats i de les situacions que hi ha, atenent tota la diversitat dels barris. 


La primera jornada d'aquesta iniciativa tindrà lloc el proper divendres 9 d'abril al barri de Granvia Mar, i començarà amb un “Café amb la ciutadania” entre l'alcaldessa Maria Miranda, el primer tinent d'Alcaldia, Jordi Maresma, i diversos ciutadans i ciutadanes del barri així com representants de l'associació veïnal. 


Posteriorment tindrà lloc una visita a un dels centres educatius de la zona, i un recorregut pels carrers del barri amb l’acompanyament de representants de l’AAVV Gran Via Mar. 


A la tarda, la comitiva visitarà el centre esportiu Tenis Andrés Gimeno. La jornada finalitzarà en el marc d’una trobada amb representants del sector de l’hoteleria del barri


L’alcaldessa de Castelldefels atendrà, posteriorment, als mitjans de comunicació a les 12.45h per explicar la posada en marxa de la iniciativa i valorar aquesta primera jornada. 



Maria miranda


@AjCastelldefels


"Queremos estar al lado de la ciudadanía. Barrio a barrio, haciendo frente a los problemas globales y específicos de cada barrio de Castelldefels"



DATA: Divendres 9 d’abril a les a les 12:45 hores LLOC: Davant la Pista esportiva de Gran Via Mar (al costat de La Casa d’Infants de Gran Via Mar) INTERVENEN: Maria Miranda, Alcaldessa de Castelldefels Jordi Maresma, primer Tinent d’Alcaldia de l’Ajuntament de Castelldefels

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE