• Usuario

Nissan demana al govern una reindustralització de les plantes

Els comitès de Nissan demanen la màxima implicació als partits polítics i al nou Govern per aconseguir la millor reindustrialització de les plantes

|

Els comitès d’empresa de Nissan s’estan reunint aquests dies amb els partits més representatius del Parlament de Catalunya per traslladar-los un missatge clar, que és necessària la màxima implicació de tots els partits i les institucions per aconseguir la millor reindustrialització de les plantes de Nissan. De moment ja s’han reunit amb Junts per Catalunya, En Comú Podem i PSC, i tenen pendent uns reunió amb ERC.


Els comitès d’empresa de Nissan reivindiquen que el nou Govern ha de tenir entre les seves prioritats la defensa dels llocs de treball i recorden que un país sense indústria no té futur.


Archivo - Exterior de la fábrica de Nissan en la Zona Franca de Barcelona



@EP


Durant el matí d'aquest dijous 25 de març, els comitès de Nissan aniran a donar suport als companys del comitè d’empresa de Bosch, que avui tenen reunió del període de consultes de l’expedient, i a brindar-los tota l’ajuda possible contra l’ERO que ha presentat la multinacional per tancar la planta vallesana.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE