• Usuario

El Tren Blanc inicia el servei el 6 de desembre

Renfe ja ha posat en servei el Tren Blanc, que uneix Barcelona, La Molina i Puigcerdà i que circularà els caps de setmana i festius i estarà en funcionament fins el 13 de abril, coincidint amb el tancament de la temporada d’esquí i el període de Setmana Santa.

|

Renfe ja ha posat en servei el Tren Blanc, que uneix Barcelona, La Molina i Puigcerdà i que circularà els caps de setmana i festius i estarà en funcionament fins el 13 de abril, coincidint amb el tancament de la temporada d’esquí i el període de Setmana Santa.


Trenblanc


Aquest tren especial de la línia R3 (L’Hospitalet de Llobregat – Puigcerdà per Vic) circularà els caps de setmana i festius i estarà en funcionament fins el 13 de abril, coincidint amb el tancament de la temporada d’esquí i el període de Setmana Santa.


La darrera temporada, prop de 20.000 clients van apropar-se a les estacions del Pirineu amb aquest servei estacional que connecta Barcelona amb la Cerdanya, el que va suposar un 20% més que la temporada anterior. Unes xifres que confirmen la bona acollida d’aquest servei.


L’objectiu del Tren Blanc és facilitar l’accessibilitat dels viatgers a les pistes d’esquí durant els caps de setmana i festius, i també millorar la comunicació entre Barcelona i la capital de la Cerdanya.
Horaris del Tren Blanc


El tren sortirà els dissabtes, diumenges i festius des de Barcelona-Plaça de Catalunya a les 6.13h i arribarà a La Molina a les 08.35 i a Puigcerdà a les 8.53h. La tornada serà a les 17.32 h de Puigcerdà, passarà per La Molina a les 17.57 h i arribarà a Plaça Catalunya a les 20.29 h.


Aquest tren especial, efectuarà parada també a L’Hospitalet de Llobregat, Granollers-Canovelles, Vic, Ripoll i Ribes de Freser. En aquesta estació, els viatgers també disposen d’enllaç amb el Cremallera per pujar a la Vall de Núria.


Tota la informació sobre horaris a www.rodaliesdecatalunya.cat i al telèfon 900 41 00 41.

Educación estaría sustituyendo las plazas de Técnicos de Educación Infantil por alumnos de FP dual en las aulas de Barcelona
Fira de Barcelona prevé superar ingresos con la ampliación del recinto Gran Vía
Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE