• Usuario

Gràcies, hem recuperat el Prat!

Gerard Valverde
Portaveu Junts pel Prat

FxNByvLXwAAnhzA
Gerard Valverde, portavoz Junts en el Ayuntamiento del Prat / Junts pel Prat

Ja han passat uns dies d'ençà de les darreres eleccions municipals i per tant hem disposat de prou temps per a analitzar els resultats de forma reposada i amb profunditat. En el nostre cas hem millorat resultats i augmentat vots: no només en percentatge, sinó també en vots absoluts en un context d'alta abstenció i de moltes dificultats de la nostra formació de penetrar a l'Àrea Metropolitana. Tot i la magnífica feina d’altres ciutats germanes, ni a Badalona, ni a l’Hospitalet, ni a Cornellà, ni a Viladecans, ni a Sant Boi ni a moltes altres ciutats Junts tindrà cap representació. Com a partit tenim molt a millorar. Hem vist que, malgrat tot, la marca continua en un mal moment i no podem anar cremant equips en aquest camí. Ens falta massa sovint com apostar, dedicar temps, recursos, així com identificar i potenciar referents al propi territori. 

 

A nosaltres, al Prat, ens caldrà seguir fent feina per fer del nostre projecte de ciutat un element atractiu pel conjunt de la ciutadania a tots i cadascun dels districtes i barris, que permeti sense cap renúncia defensar la millora del Prat i del nostre país. En aquestes eleccions municipals hem assolit l'objectiu de recuperar la representació al consistori amb un regidor, quedant-nos a les portes d'obtenir el segon, per poc més de 60 vots. Cada vot compta, i si fa quatre anys ens en van faltar uns 30 per ser a l’Ajuntament, ara ens han fallat uns 60 per tal de que la nostra veu tingués més pes. Recuperar i exercir l’únic lideratge existent en el nostre espai polític i alhora sumar forces amb aquells que tot i la proximitat ideològica no ens han volgut acompanyar esdevé cabdal en aquest mandat. 

 

Finalment, cal recordar que tot això ha sigut possible només gràcies a una feina intensa i a un gran equip que no s'ha rendit malgrat les adversitats, decidint lluitar i persistir. Tot i així, la representació institucional no és una finalitat en si mateixa, sinó una eina que posem al servei de la ciutat per a donar veu als veïns i veïnes del Prat que son la veritable raó per la qual el meu equip i un servidor fem política. El nostre compromís és representar de forma honesta i exigent a tots i totes els que heu confiat en nosaltres per seguir construint un projecte de ciutat per a tothom. 

 

Gràcies a les gairebé 1600 persones que ens heu fet confiança. No us defraudarem!

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE