• Usuario

Gaudeix del Cinema Lliure a les platjes del Prat i Barcelona

Cinema Lliure és un paraigua d’iniciatives de lliure accés que sumen forces per impulsar el cinema independent i el nou talent durant tot l’any.

|

Cinemaalaplatja

@CinemaLliure


Territori


Cinema Lliure és un paraigua d’iniciatives de lliure accés que sumen forces per impulsar el cinema independent i el nou talent també a l'estiu i a la platja del 1 de juliol al 5 d'agost inclós. 


Enguany, el cicle celebra la seva primera dècada amenitzant les nits d'estiu amb títols recents que val la pena veure en pantalla gran i amb l'allicient afegit de fer-lo a l'aire lliure, una activitat gratuïta que tots esperem amb ànsia quan arriba el bon temps.

Enguany, la mostra se celebra de l'1 de juliol al 5 d'agost i a Barcelona no es farà directament en la sorra sinó molt a prop, a l'esplanada contigua al CEM La Mar Bella, una mesura excepcional deguda a les restriccions que ja es va adoptar en la passada edició, encara que la intenció del cicle és tornar a la platja quan sigui possible. Solament a Barcelona, l'aforament serà limitat i caldrà reservar prèviament.

La resta de platges confirmades són la del Callao de Mataró, la Platja Gran de Tossa de Mar i la Platja Gran de Palamós, i la Platja de El Prat i en cap cas s'ha de pagar entrada. Les projeccions comencen a l'hora de la posta de sol (entre les 21.30 i les 22 h) i es recomana als espectadors que arribin una estona abans. 


Cinemaalafresca



Aquestes seràn les pel·licules de l'edició d'aquest 2021


Cartelera


'Las niñas'






'La mort de Guillem'






'Corpus Christi'






Mina y el mundo de los sueños'






'Ema'






Cal tenir present que abans de cada llargmetratge, es projectarà  un curtmetratge que ha passat pel festival FILMETS. A la darrera sessió a Barcelona projectarem el curtmetratge guanyador de la convocatòria Nou Talent, adreçada a estudiants de cinema i audiovisuals de Catalunya. 


Relació de curtmetatges: https://cinemalliure.com/platja-curtmetratges/


L'AGENDA DE LES PEL·LÍCULES


Elprat33




Barcelona34




IMPULSA



Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE