• Usuario

En marxa l’Associació Polígons a Cervelló


La nova entitat Associació de Polígons Cervelló s’ha presentat formalment aquest matí en una jornada de treball amb empresaris i empresàries, organitzada al Centre Cívic l’Ateneu amb el suport de l’Ajuntament.

|

DSC 8014

@Ajuntament de Cervellò


L’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio, en la presentació de la Associació de Poligons de Cervelló ( APC) ha destacat la feina que els últims anys ha impulsat el consistori per implantar noves empreses i fer créixer les que ja formaven part del teixit empresarial local i ha reclamat que “hem de ser ambiciosos en la promoció del món empresarial al nostre municipi”. Aparicio ha remarcat els programes de collaboració que es mantenen des de l’Ajuntament amb diferents administracions supramunicipals, com la Diputació de Barcelona, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Cambra de Comerç, per donar suport a les empreses i millorar la seva competitivitat.


També ha explicat els projectes municipals que milloraran l’accessibilitat i visibilització dels polígons com la nova campanya de modernització de la senyalització que es posarà en marxa durant els propers mesos.


Per la seva part, l’APC ha explicat que està treballant en el Pla d’acció de l’entitat amb propostes de collaboració amb el consistori i ha destacat que “aquesta nova entitat ha de ser un espai de trobada i cal unificar esforços per generar oportunitats, buscant collaboracions que optimitzin els recursos per millorar les dinàmiques i elaborant projectes de millora del dia a dia dels nostres polígons”.


L’Associació Polígons de Cervelló es va constituir el passat 14 d’abril per a representar el conjunt de les empreses que estan installades en els tres polígons d’activitat econòmica (PAE) del municipi (sector industrial contigu (nucli urbà), polígon industrial El Grau i Parc Empresarial de Cervelló), configurant-se com a única interlocutora amb l’Ajuntament en relació amb els diferents assumptes, actuacions i projectes relacionats amb els PAE.


L’associació ha nascut a partir d’una reivindicació que fa temps tenien tant l’Ajuntament com les empreses, i ha estat possible gràcies al suport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i la collaboració de la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC), en el marc del Projecte d’associacionisme empresarial als polígons industrials de l’AMB.

Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE