• Usuario

Convocada per dimecres una concentració contra el tancament de l'acadèmia de cultura a l'Hospitalet

Convocada concentració el dimecres 5 de maig a l’Hospitalet de Llobregat contra el tancament de l'Acadèmia Cultura

|

Les famílies, treballadores i treballadors, alumnes i ex alumnes i la Federació d’educació de CCOO i CCOO del Barcelonès es movilitzen per exigir la continuïtat de l'Acadèmia Cultura. Recordem que aquest centre escolaritza a 340 alumnes del districte de Collblanc-Torrassa, una zona amb un greu problema de dèficit de places escolars, que s'estén a tota la ciutat de l’Hospitalet. 


El seu tancament provocaria un increment de les ràtios als altres centres propers i l’acomiadament de més de trenta treballadores i treballadors.


El passat 27 d’abril van entregar 3.700 signatures al Departament d’Educació, demanant que revoques la resolució de tancament, contra la qual, també han presentat un recurs d’alçada. Al dia següent es van reunir amb l’alcaldessa de l’Hospitalet, Nuria Marin, qui elsens va reafirmar el seu compromís per continuar buscant solucions per la continuïtat de l’Acadèmia. 


Les treballadores i famílies també han estat presents a l’1 de maig d’enguany, dins del contingent de CCOO Educació. Ara, tornaran ha sortir al carrer per reclamar l’anullació definitiva de la resolució de tancament i mostrar el suport del tot el barri al manteniment de l’Acadèmia. 


La cita és el dimecres 5 a les 11:00 del matí al davant de l’escola ( C/Dr. Martí Julià, 151). A l’inici de la manifestació es podran gravar declaracions.



Ccoo


@CCOO


Última hora

COMENTAR

Sin comentarios

Escribe tu comentario




He leído y acepto la política de privacidad

No está permitido verter comentarios contrarios a la ley o injuriantes. Nos reservamos el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.



Última hora





Pressdigital
redaccio@vilapress.cat
Powered by Bigpress
redaccio@vilapress.cat
RESERVADOS TODOS LOS DERECHOS. EDITADO POR ORNA COMUNICACIÓN SL - Contratación publicidad
Aviso legal - Política de Cookies - Política de Privacidad - Configuración de cookies - Consejo editorial
AMIC CLABE